Ero Brass ja BronzeBrass Vs Pronssi

Kupari on yhteinen tyyppi maametalli. Siinä on monia teollisia käyttötarkoituksia maailmanlaajuisesti. Nyt, kun kupari on yhdessä muiden metallien lopputulos on seos. Sekä pronssi ja messinki ovat esimerkkejä kupariseokset. Nekin pelata erittäin tärkeä rooli teollisesti.

Ensisijainen ero näiden kahden välillä on, että messinkiä on valmistettu kuparista 's yhdessä sinkin kun pronssi on kirjaimellisesti kupari plus tinaa. Kuten mainittu, kupari on nyt kansa käyttää monilla teollisuudenaloilla, mutta siitä tulee enemmän hyötyä, sen on oltava yhdistettynä ensin muiden vakaampi metalleja. Tämä johtuu kuparin puhtaimmillaan on aivan liian pehmeä. Tämä on sama syy, miksi alumiini- tuli olemassaoloon.

Historiallisesti pronssi on vanhempi metalliseos, koska se on sanonut, että se oli jo löydetty jo 3500 eaa. Sumerilaisten sanotaan olevan ensimmäinen sivilisaatio käyttäneen tällaista metalliseos, koska sen sitkeys, joka kovempi kuin raaka rautaa. Pronssi on myös korroosiota mikä teki siitä ihanteellisen valinnan aseita. Koska teräksen ei ole vielä löydetty vasta nykyaikana, pronssi oli ihanteellinen materiaali muinaisen sivilisaation, koska se on parempi materiaali kuin rautaa lähes kaikilla. Sen lisäksi tina, on olemassa muita tekijöitä, jotka voidaan lisätä kuparin tehdä pronssi kuten mangaani, fosfori, pii ja alumiini.Päinvastoin, messinki löydettiin vasta 500 eKr, ehkä vahingossa. Kyllä, puhdasta sinkkiä oikeastaan ​​koskaan löydetty tällä hetkellä. Se vain kävi niin, että ihmiset takaisin sitten yritti sulatus kuparia yhdessä Calamine, joka on malmi sinkkiä. Lämpö on yksi, joka vapauttaa sinkkiä Calamine ja välittömästi yhdistyy kuparia. Tuloksena on pilaa kestävästä seoksesta, joka näyttää olevan kultainen väri. Tämä seos myöhemmin tuli tunnetuksi niin messinki ominaisuutena, jolla on alhaisempi sulamispiste ja parempi muokattavuus. Koska tämä ominaisuus, messinki on ollut monia koriste käyttötarkoituksia.

Tänään on ollut niin paljon sekaannuksia messingin ja pronssin, koska on vaikea erottaa mikä on mikäkin erityisen aluksi näyttää. Molemmat seokset on myös yhdistetty muita elementtejä hieman muuttaa joitakin sen ominaisuuksia.

1. Brass koostuu kuparia ja sinkkiä, kun pronssi koostuu kuparin ja tinan.
2. Pronssi on vanhempi metalliseos kuin messingistä.