Ero uudelleen ja kierrättääReuse vs Kierrätä

Jokapäiväisessä elämässä yksi käyttää samaa käsilaukussa jokaisella viikolla. Se on esimerkki uudelleenkäyttöä. Vanhojen renkaiden tulee tien pintaan yhdiste on esimerkki prosessista kierrätyksen. Me uudelleen ja kierrättää kohteita joka päivä. Sekä kierrättää ja käyttää uudelleen prosesseja sovelletaan suuntaan vähentää jätettä. On kuitenkin olemassa eroja näiden ehtojen kuten alla.

Uudelleenkäyttö
Mukaan sanakirjaan, sana 'uudelleenkäyttö' tarkoittaa 'palkata joidenkin tarkoitukseen' tai 'käyttöön ottamiseksi.' Uusiokäyttöä liittyy käyttö saman tuotteen muuttumattomana muodossa. Jos jokin osa käytetään uudelleen ja uudelleen ajan myötä, sanotaan käyttää uudelleen. Päätarkoituksena uudelleenkäyttö on pidentämään alkion tai materiaalia. Annamme käytettyjä vaatteita hyväntekeväisyyteen joka johtaa uudelleenkäyttö. Muita esimerkkejä ovat; ostaa joitakin kohteita ja sitten myydä niitä käytetään eriä, korjaus jotkut ruohonleikkuri ja kierrättämiseksi, päivitystä tietokone, vuokraus kirjoja, lehtiä, aikakauslehtiä, DVD- ja muut. Päätarkoituksena on saada kohde viime niin kauan kuin se on mahdollista.

Kierrättää
Mukaan sanakirjaan 'kierrättää' tarkoittaa 'käsitellä tai prosessoida (käytetty tai jätemateriaalien) niin, että sopiva uudelleenkäyttöön.' Kierrätykseen kohde, se jalostetaan täysin uusi tuote. Se on energiaa kuluttava prosessi. Esimerkiksi jos laittaa muovipullot, paperi-, tai alumiinista kohteita kierrätykseen, näitä materiaaleja voidaan kierrättää täysin eri asia kuin vaatteet kohteita, kangas, tai ehkä peitto. Tässä prosessissa tarvitaan energiaa, joka riippuu vaiheissa muutosta.Ympäristöystävällinen pisteen
Käyttää uudelleen yksinkertaisesti estää materiaalin menee hukkaan. Vesi, ilma ja maa ei saastunut kierrätyksessä. Nämä ovat muutamia syitä, jotka puoltavat kierrätykseen. Uudelleenkäyttö tuotteiden vähentää jäteongelma hävittäminen, tarjoaa halpoja ja kohtuuhintaisia ​​tavaroita kuluttajille, luo työllistymismahdollisuuksia ja uusia yrityksiä. Kun kotitalouden kuluja ja muita taloudellisia ongelmia estää yksi ostavat uusia kohteita, käyttää uudelleen eriä tulisi nähdä mahdollisuus, jotka ovat ympäristöystävällisiä samoin. Epäilemättä kierrätys on erittäin tärkeä osa jätehuoltoa, mutta kohteita tai kierrätettävien materiaalien tulee ensin uudelleen täysitehoisesti.

Yhteenveto:

1. uudelleenkäyttö on, kun yksi käyttää jotain uudestaan ​​ja uudestaan ​​ajan sen potentiaalia vaikka kierrätys tarkoittaa, että mitä tahansa materiaalia, kuten paperia, muovia, lasia ja muita kohteita, jotka erotetaan ja kierrätetään, puhdistettu, ja muuntaa sen alkuperäisessä muodossa olevan käytetään uutta paperia, muovia tai lasia.
2. Prosessi kierrätys johtaa kokonaan uusi tuote vanhemman materiaalin taas näin ei ole asianlaita uudelleenkäyttöä.
3. Kierrätys liittyy energiankulutuksen mukaan, missä määrin Kierrätyksen taas uusiokäyttöä liittyy vähän energiaa.