Ero Teräs ja messinkiSteel vs Brass

Teräs on metalliseos raudan ja messinki on kupari-sinkki metalliseos. Brass voidaan valaa tai koneistaa kaiken kynttilän tikkuja kulta-jäljittelemällä koruja, kun taas teräs on vahvempi ja kovempi, ja teräksen sovellukset ovat yleisesti käyttävät rakennusliikkeet ja teollisuus. Teräs on halvempaa, ja messinki on kalliimpaa, ja ei ole paljon rakennusaineiden.

Brass on veto- metalli, ja on suuri kyky taipua. Sitä käytetään tehdä laakerit, venttiilit ja liikkuvia osia, koska se ei katkaista helposti. Steel, päinvastoin, on vaikea heittää, ja melko vaikea työskennellä pienissä koneissa. Brass 'kyky koneissa on paljon suurempi kuin teräs, koska teräs on vain 40%: sta 50% hyötysuhde koneita. Brass on hyvä kapellimestari lämmön ja energiaa kuin teräs. Teräs ja messinki tähteet voidaan myös verrata niiden yleistä tehokkuutta. Brass romu ei menetä arvoa ja kustannukset, minimaalisella vaikutukset sen tehokkuuteen, ja on hyvä kierrätysmateriaali.

Brass on joitakin merkittäviä etuja, kuten on edullista, teollisuuden ja maatalouden sovelluksiin. Messinki on anti- syövyttävää teräkseen verrattuna seokset, ja ei ruostu helposti, mutta molemmat elementit voivat reagoida eri syövyttäviä aineita. Koska sen korkean korroosionestomaalausyhdistelmän määrite, messinkiä käytetään öljytuotteiden ja kuljettaa kuumaa tai kylmää vettä teollisuuslaitoksissa tai asuin- järjestelmiä. Vetolujuus messingistä myös limittäin hiiliteräksestä. Vahvuus messinki tekee kierreosa vahvempia.

Brass on niklattu vastustaa tarnishing, pinnan kovettuminen tuotteiden ja koriste tarkoituksiin. Teräs on kromattu tehdä ruostumattomasta teräksestä. Teräslangat ovat myös messinki päällystetty teräs-ristikudosvyörenkaista tarttuvuuden edistämiseksi kumiin. Teräs voi hauras alhaisissa lämpötiloissa, mutta messinki voi kantaa äärimmäiset sääolot. Brass on eri sävyjä kulta hopea, ja on sitkeä tarpeeksi käyttää koruja tekemään ja koristelussa, kuten lampuille ja sävyjä. Arkkitehdit käyttävät messinki koristella tai kunnostaa rakennuksia, koska se on saatavilla eri värejä ja sävyjä.

Brass tuotteet jälleen päällekkäin teräs lääketieteen ja kirurgian alalla, koska sen hygieeninen ominaisuuksia. Toinen suosittu käyttö messinki on tehdä soittimia, sekä vavat ja nastat, terveys varusteet jne Steel on reunan yli messinki koskevat kumulatiivinen stressiä, koska se on pidempi väsymiskestävyys verrattuna messinkiä tai muut metallituotteet. Brass ja teräs ovat helppokäyttöisiä hitsaus ja juotto.

Yhteenveto:1. Teräs ja messinki ovat molemmat seokset.

2. Brass on erinomainen lämpö- ja sähköjohdinta.

3. Teräsrakenteet on enemmän väsymisikään ja voimaa.

4. Brass 'sitkeys on erittäin hyödyllistä tehdä koruja ja sisustustuotteita.