Ero Teräs ja grafiitti akselitSteel vs Grafiitti akselit

Steel akselit ja grafiitti akselit voidaan verrata, kun ero niiden paino, vääntömomentti ja tärinää. Kun vertaamme painoja, teräs on raskaampaa kuin grafiitti akselit, koska se on valmistettu hiiliteräksestä metalliseos on kromattu tehdä korroosioesto. Grafiitti akselit on valmistettu useista kerroksista hiilikuitujen pitää yhdessä epoksihartsit, joka tekee sen keveys. Teräs on alhainen vastustuskyky vääntää tai alhainen vääntömomentti verrattuna grafiitin että on lievä vääntömomentti. Teräs antaa ulos enemmän tärinää kuin grafiitti, ja enemmän tarkkuutta, mutta grafiitti vaimentaa iskuja, joten se on yleensä suositellaan kaikille.

Golfarit ovat käyttäneet teräs seurojen vuodesta 1920, ja grafiitti akselit otettiin käyttöön 1960 's. He saanut laajaa kannatusta 1980-luvun puolivälissä' s. Steel akselit ovat halvempia ja johdonmukainen akseli-to-akselille, koska ne on valmistettu yhdestä materiaalista, kun taas grafiitti akselit tarjoavat kevyt vaihtoehto teräkselle akselit.

Steel akselit voivat painaa noin 80 120 g, ja grafiitti 's paino voi olla noin 60 80g. Grafiitti akselit parempi olo teräkseen verrattuna akselit, koska se on kevyt ja swing nopeus. Paino Akselin laskee paljon, koska se tuottaa swing nopeus, joten teräs on raskaampaa aiheuttaa hitaampi swing nopeus kuin kevyt grafiitti varsi. Toinen merkittävä ero on, että teräksen akselit ovat vakaampi ja vahvempi kuin grafiitti akselit.

Paino teräsakselit antaa golfin enemmän tukea, tasapainoa ja tarkkuutta, koska keinu tempo, hieman raskaampaa painoa auttaa paremmin hallita. Grafiitti varsi 's keveys aiheuttaa enemmän tärinää vaikuttavan ranteet golfaaja, joka puolestaan ​​vaikuttaa swing nopeus samoin. Kanssa teräs, tuntumaa laukaus on terävämpiä ja terävämpi kuin grafiitti, jonka tuntuma on enemmän vaimentanut ja pehmeämpi.

Toinen vertailu mahdollinen on perusteella etäisyyden golfari haluaa sopia hänen vauhdissa. Teräs on taas parempi vaihtoehto, jos ensisijainen tavoite on enemmän etäisyyttä.

Yleensä vanhemmat golfin ja naisten golfin käyttää grafiitti akselit. Steel akselit ovat vakio akselit käyttävät nuoremmat kaverit ja kokeneille golfaajille. Senior golfin nivelvaivoihin myös mieluummin grafiitti akselit, ja keskimääräinen pelaaja voi siirtyä grafiitti pelaamaan paremmin, ja hyvä keinu ja tempo nopeuden. Kevyempi vähentää myös shokki vaikutus, ja se kattaa hyvän matkaa. Steel akselit ovat laadultaan parempia grafiitti akselit, ja luotettava myös.Yhteenveto:

1. Teräs akselit ovat raskaampia, ja tehty teräksestä seokset, jotka ovat kromattu.

2. Grafiitti akselit ovat kevyitä, tehty monikerros hiilikuiduista pidetään yhdessä epoksimuovilla.

3. Steel akselit ovat mieluummin kokeneet golfarit, jotka on hidas swing nopeus ja haluavat tarkkuutta.

4. Grafiitti akselit ovat hyviä vanhempi tai nainen golfin jotka haluavat vähemmän iskuja vaikutusta kätensä välttämiseksi nivelkivut.