Ero Induktiokeittotaso ja uuniInduktiokeittotaso vs Uuni

Ihmiset, jotka kokki säännöllisesti tai ovat kiinnostuneita ruoanlaittoon ehkä ole epäselvyyttä eroa Induktiokeittotaso ja uuni, mutta ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia eri ruoanlaitto tekniikoita tai jotka eivät ole tietoisia eri uunien käytettävissä ruoanlaittoon voi olla epäselvyyttä . Perus ero Induktiokeittotaso ja uuni on se, että niitä käytetään eri ruoanlaittoon.

Keittotasoihin ovat useita eri tyyppejä. Ne voivat olla kaasua liesituuletin, sähköinen kela liesituuletin tai Induktiokeittotaso. Nämä keittotasot eroavat toisistaan ​​siinä, miten lämmityksen prosessi tapahtuu, ja prosessi, jossa keittiövälineet lämpenee tarpeeksi kokki ruokaa. Tässä artikkelissa keskustelee Induktiokeittotaso ja sen toimintoja.

Induktiokeittotaso
Induktio lieden käyttää lämmön induktiolla. Sähköenergian siirretään induktio ruoanlaitto potin kierukan läpi lanka alapuolella keittoastian. Jos haluat käyttää Induktiokeittotaso, astiat täytyy olla ferromagneettinen ja hyvä johtimet sähköä. Värähtelevä magneettikenttä tuotetaan, kun vaihtosähkövirran kulkee käämin lieden. Tämä magneettikenttä indusoi sähkövirran ruoanlaitto potin joka lämmittää ruoanlaitto potin. Lämpö tuotetaan potissa johtuu resistiivinen lämmitys. Vaikka virtaa potti on suuri, se on tuotettu matalan jännitteen, jolloin energiaa säästyy kanssa induktioliedelle.

Yksi tärkeimmistä eduista Induktiokeittotaso on, että se on enemmän energiaa kuin mikään muu perinteinen keittotason. Vuonna induktioliedelle, vain potit ovat lämmitettyjä, jolloin tarvitaan vähemmän energiaa. Toinen etu on, että ne ovat turvallisempia kuin ei ole liekkejä tai kuumaa, hehkua ympäri ruoanlaitto potin.

Huolimatta huomattavia etuja induktio liesi on yli muita perinteisiä keittotasoihin, tietyt rajoitukset ovat läsnä. Ensimmäinen rajoittava tekijä on käytettävissä välineet, jotka on valmistettu ferromagneettisesta materiaalista. Jos muita metalleja, kuten alumiinia käytetään, magneettikenttä tunkeutuu laajasti, ja sähkövirta indusoituu löytää vähemmän vastusta, jolloin väline ei pysty lämmitetty. Lasit ja astiakaupan ei voi käyttää.uunit
Uunit ovat lämpöeristetty kammioita käytetään leivontaan, lämmitys, kuivaus jne uunit ovat monentyyppisiä. Uunit voi olla maa uunit, keraaminen, kaasu-uunit, leivinuuni, ja mikroaaltouunit. Niitä käytetään ruoanlaittoon ja muihin tarkoituksiin, kuten luoda keramiikka jne Keskustelemme kypsennysuunit täällä. Uunit käytetään eri ruoanlaittoon tekniikoita kuten leivonnassa, paahtamalla, paahtavan, ja varras.

Uunit ovat joko kaasu- tai sähköuunit. He ovat lämmitys kelat ylä- ja alaosassa eri valmistusmenetelmiä. Joko siellä on yksi kela tai ylhäällä ja alhaalla kelat, joita lämmitetään. Lämpötilaa säädellään uuneista ulkoa nupit, ja erilaiset lämpötilat ovat eri menetelmiä.

Yhteenveto:

1. Induktiokeittotaso käyttää tuottama lämpö induktion ruoanlaittoon; uunit ovat eristettyjä kammioita käytetään ruoanlaittoon polttoaineena kaasua tai sähköä.
2. induktioliedelle käytetään paistamiseen, sauting, grillataan, jne uunit käytetään leivontaan, lämmitys, kuivaus, paahtaminen jne
3. induktioliedelle ovat huomattavasti energiatehokkaampia kuin uunit.