Ero Eagle ja Hawk 

Valkopäämerikotka

Eagle vs Hawk

Se 'vaikea myöntää sitä, mutta monet ovat todella hämmentynyt todellinen ero kotka ja haukan. Ihmiset ympäri maailmaa juuri tunnistamaan valtava lentävä lintu, mitä he tottuneet kutsuen heitä. Kuitenkin, jos on Pakettimittari , kotka varmasti voittaa murskaava kuin enemmän ihmiset tietävät termin kotka verrattuna haukka. Mutta eivät nämä henkilöt tietävät, että on todellakin olemassa joitakin eroja näiden kahden, se 'on vain vaikea paikantaa erot mukaan vain ottaa Hanko nämä linnut klo kaukaa.

Asiantuntijat lintuihin usein yleistää että simples ulospääsy tästä sekaannus on hyväksyttävä, että kotkat ovat yleensä suurempia lintuja verrattuna haukkoja. Kuitenkin, vaikka tämä oletus on edelleen vaikea erottaa kaksi aina satut verrata pienin laji on kotka suurimman haukka luokassa. Tuloksena on 's päällekkäisyyttä olettaen edellä koska jotkut haukat (riippuu tietyntyyppisen) ovat suurempia kuin jotkut kotkat. Esimerkiksi amerikanhiirihaukka (suuri haukka lajia) on itse asiassa suurempi kuin Australian australianpikkukotka (yksi pienimmistä kotkien maailmassa). Se on todennäköisesti johtuu tästä esimerkki siitä, miksi sekaannusta aina asettaa sisään. Mitä tulee punainen-pyrstö Hawks, ne melkein on sama joukko hännän ja siiven muodot useimpien kotkat.Musta Haukka

Toisessa mielessä se on todella turvallista sanoa, että ne ovat myös samat linnut (ainakin, kuuluvat samaan perheeseen), koska ei ole selvää taxonomic eriyttäminen vielä näiden kahden välillä. Se 'on vain muutaman ulkoa näyttää tiettyjen kotkat ja haukkoja että loitsuja niiden erottavien fyysisten ominaisuuksien. Tässä yhteydessä molemmat linnut voivat kuulua taksonominen järjestys päiväpetolinnut vaikka kotka voi myös toinen haara nimetyssä järjestyksessä Falconiformes.

Kotka 's kokoa tulee seuraava ilmeinen ominaisuus, joka on suhteessa voima. Kyllä, kotkat ovat epäilemättä tehokkaampi lintu verrattuna haukka. Valtava koko kotka' s wingspan on yleensä elävä todistus niiden silkkaa voimaa . Suurimmat kotkat sanotaan olevan siipien kärkiväli on niin kauan kuin 8 jalkaa. Hawks, päinvastoin vain kasvaa enintään siipien kärkiväli on noin 5 jalkaa ja alle.

1. Mitä ruumiin koon, useimmat kotkat ovat suurempia verrattuna haukkoja.
2. Mitä wingspan, useimmat kotkat ovat enemmän jänteitä kuin haukkoja.