Ero Parakeets ja Lorikeets Undulaatit vs Lorikeets

Undulaatit ja lorikeets ovat lintuja ominaista pienten ja keskisuurten elimissä. Molemmat linnut ovat lähes sama tieteellinen luokittelu: valtakunta Animalia, Mollusca Chordata, alajaksoon Vertebrata, luokka Aves, perhe Papukaijalinnut ja perhe Pssittacidae. Lorikeets, erityisesti, on lisäluokituksen. Se kuuluu alaheimoon Loriinae. Alaheimo on noin 50 lajia akkreditoitu sen nimen.

On olemassa muutamia vaativille eroja kahden lintuja. Huolimatta pieni, lorikeet on vielä hieman suurempi verrattuna papukaija. Niillä on myös ainutlaatuinen kieli kutsutaan harjalla kielen, joka auttaa heitä syövät niiden ruokavalio mettä, siitepölyä, ja pehmeä, trooppiset hedelmät kuten papaija, omena, päärynä, meloni, mango, ja toiset. Harja-kallistuu kielet ovat erikoistuneet ominaisuus tämän lajia. Se on pötsinystyt, kokoelma äärimmäisen hienoja karvat pinnalla kielen. Heidän kielensä avulla Lories sadonkorjuun siitepölyä ja mettä suoraan kukkien kehoaan.

Ne ovat myös tunnistaa niiden kirkas ja värikäs höyhenpeite ja on ominaista niiden moukkamainen käytös, paljon energiaa, ja taipumus matkia muita, jotka ovat lähellä niiden läheisyydessä. Lorikeets ovat alunperin Pacific papukaijat ja ovat yleensä löytyy lähellä maissa Australia, Australasian alueelle, Kaakkois-Aasiassa, Polynesian, Papua-Uusi-Guinea, ja toiset. Se on pienempi kahdesta lintujen samassa alaheimoon. Suurempi Erilaisia ​​ovat nimeltään Lories.

Toisaalta häkin, parakeet on amerikkalainen termi, joka kuvaa tiettyä, pieni lintulajien kanssa pieni elin, jolla on pitkä pyrstö. Parakeet toimii laaja käsite tai peiton nimi lintujen, jotka kattavat noin määrä 120 lajien ja alalajia. Joitakin parakeets ovat helposti erotettavissa, koska niiden ruokavaliossa siemeniä, jotka yleensä ostetaan Pet Shop tai market.Molemmat linnut ovat suosittuja lemmikkeinä koska niiden leikkisä ja älykäs luonnon. Sekä lorikeets ja undulaatit rakastavat huomiota niiden omistajien ja muiden ihmisten. Ne ovat myös luonnostaan ​​utelias joten on tarve saada stimuloiva ympäristö niitä, jotta pitää hauskaa ja edistää niiden utelias luonne. Välillä kaksi lintujen lorikeets ovat verrattain kalliimpia ja komento korkeamman kunnossapito ja huolto verrattuna muihin lintuihin.

Sekä lorikeet ja parakeet tiedetään olevan parven lintuja tai lintuja, joita esiintyy lauman. Tämä antaa heille etua että sosiaalisia ja pystyy side muiden lintujen tai muiden kuten ihmiset ja eläimet.

Yhteenveto:

1. 'Parakeets' on yleinen termi ja yhteinen nimi lintulajien kanssa pk ruumiin koon ja pitkä häntä. Se kattaa noin 150 lajia ja alalajia. Toisaalta, lorikeets ovat tiettyjä lajeja sisältyy 150 lajia.
2. Vaikka 'undulaatit' ja 'lorikeets' ovat laajoja ja termejä, ne kuuluvat samaan luokitukseen lintuja.
'Parakeets' ovat myös amerikkalainen termi kuvaamaan edellä mainitun kuvauksen lintu. Muita kansallisuuksia soittaa samoja lintuja eri nimillä.
3. Parakeets ja lorikeets eroavat ruokavalio. Undulaatit yleensä syödä siemeniä samalla lorikeets suosivat mettä ja siitepölyä. 4. Lorikeets myös harjalla kieli, ainutlaatuinen ominaisuus lintu, joka auttaa heitä syömään ruokansa.
5. lemmikit, lorikeets ovat kalliimpia ja vaativat enemmän huomiota kuin papukaija. Kuitenkin molemmat linnut on sama luonne ja käyttäytymistä.
6. lorikeet on myös etunaan valoisa ja värikäs höyhenpeite ja hieman suurempi elin, joka tekee valittamalla lemmikkieläinten omistajille.