Ero Hay ja GrassHay vs Grass

Erityisesti niille henkilöille, jotka don 't nähdä heinää liian usein, ne todella voivat 't erottaa kasvin perus ruohoa. Joskus ne vain pitää sitä ruoho, joka näytti olevan umpeen. Mutta todellisuudessa ne liittyvät läheisesti toisiinsa. Ja edellisen selonteon voi pitää jotkut sävy totuuden kanssa.

Hay on ruohoa tai voi olla muodossa ruoho. Kun viitataan sen muotona ruohoa, se on leikattu ruoho, joka on leikattu sitten kuivataan varten tulossa rehun tai ravinnon. Jos se 's vielä ei saa käyttää elintarvikkeiden, niin se voidaan helposti varastoida jonnekin muualle. Hay on yhteinen elintarviketta karjan omistajat, jotka nostaa hevoset, naudat, lampaat ja vuohet. Lisäksi voidaan syöttää kaneja, sekä, marsuja.

Hay on tullut standardi karjan ruokaa kasvinsyöjiä aina äärimmäinen vuodenaikaa kesällä ja talvella saapuvat. Se on niiden tapahtuessa, että ruoho ja vihreät laitumet areena 'T suositeltavaa eläinten laiduntaminen. Siksi heinä voi silti tepsiä toimittamiseksi karjan kanssa tarvittavat ravintoaineet tarvitaan hengissä. Samoin eläimet rajoittuu talleilla tai latoja hyödyntää heinää useammin vapaasti roaming karjan.

Lisäksi, heinää voi viitata myös eri lajien seoksena heinäkasvien. Yleisin seos heinää voi sisältää heinät, kuten Bermuda, timotei, hedelmätarha ruoho, Brome, nurminadan ja muut heinät endeeminen tietyllä alueella. Joissakin muissa tapauksissa, kaura, vehnä ja ohra on leikattu, kun he 'uudelleen vielä vihreitä, jotta ne voidaan tehdä heinää. Vaikka nämä kasviperäisiä aineita voidaan paremmin hyödyntää olkien.Ruoho, päinvastoin, kutsutaan graminoids kasveja. Ne ovat luonteeltaan yrtit ottaa kapeat lehdet, jotka kasvavat alustastaan. Se on todella yleisempi termi, joka voi viitata ryhmän kasveja. Alle heinät, on olemassa monia muita alatyyppejä, jotka ovat: totta heinät, sarat ja kaislat.

Kaiken vaikka molemmat ruohoa ja heinää ovat lähisukulaisiin, he silti eroavat toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1. Hay on tietyntyyppistä ruohoa tai sekoitus erilaisia ​​ruohon kokkareista kokonaan verrattuna perus ruoho kasvi, joka on yleisempi termi itsessään.