Ero Heron ja jalohaikaraHeron vs Egret

Haikarat ja egrets ovat molemmat pitkäsäärinen, makean veden, rannikon lintuja. Molemmat kuuluvat samaan perheeseen Ardeidae ja on samanlainen ulkonäkö. Perheessä Ardeidae meillä on 64 eri lajia, jotka on tunnistettu ja tunnustetaan. Jotkut näistä lajeista kutsutaan kaulushaikaraan tai egrets sijasta haikaroita johtuen eroista niiden ulkonäköä. Kaulushaikaraan kuuluvat eri suvun perheen sisällä, mutta egrets eivät erillinen ryhmä. Luokittelu haikarat ja egrets ei ole kovin selvä, ja on olemassa erilaisia ​​käsityksiä kaksi sukua Ardea ja Egretta ja mitkä lajit olisi luokiteltava johon sukuihin.

Jalohaikarat pidetään eroaa haikaroita koska egrets ovat pääosin valkoisia, ja ne voivat tai eivät ole koriste plumes. Sana 'jalohaikara' on johdettu ranskan sanasta 'Aigrette', joka tarkoittaa 'töyhtö höyheniä.' On olemassa kuusi erilaista lajia egrets joilla nämä koriste plumes. Nämä koriste plumes ovat jalostukseen höyhenpeite ja ei esiinny koko vuoden ajan; niitä esiintyy vain pesimäkausilla osan vuotta. Jalohaikarat ovat myös pienemmät kuin haikaroita kooltaan.

Herons ovat pitkäraajainen, pitkäkaulainen, makean veden, rannikko-, ei-uinti lintuja. Yksi kaikkein tunnusmerkkejä on, että ne perumaan kaulansa lentäessään. Tämä johtuu siitä, että kuudes nikamien kaulan, joka on modifioitu. Kaula voi perua ja laajentaa. On havaittu, että kaulan päiväsaikaan herons on pidempi kuin yöllä haikaroita. Laskut haikaroita ja egrets ovat harppuuna kaltainen ja pitkä. Ne voivat vaihdella kooltaan. Jotkut ovat erittäin hieno lasku taas jotkut ovat paksuja laskuja. Haikarat ja egrets löytyy eri värejä. Väri paljas osat on yleensä keltainen, ruskea tai musta, jotka voivat muuttaa pesimäaikana. Höyhenpeite linnut on pääasiassa harmaa, valkoinen, musta, sininen, tai ruskea, ja joskus ne voivat olla hyvin silmiinpistävää ja monimutkainen.

Haikarat ja egrets ovat perhe, jotka ovat hyvin kosmopoliittinen jakelun ja ovat yleisiä. Ne ovat vedessä lintuja ja mieluummin tasankoalueiden, marginaalit jokien, järvien, lampien ja soiden. Niitä löytyy useimmiten tropiikissa. Ne ovat läsnä kaikissa maanosissa paitsi Etelämantereella. Ne ovat läsnä lähes kaikenlaisia ​​elinympäristön lukuun ottamatta hyvin kuiva aavikot, hyvin kylmällä seudulla kuin että arktisten, ja erittäin korkealla vuoristossa.Herons ovat lihansyöjälintujen ja saalis vesielinympäristöihin saalista kuten kala, sammakkoeläimet, matelijat, nilviäisiä, hyönteisiä ja äyriäisiä. Osa lajeista myös syövät lintujen munia ja muita pienempiä lintuja.
Haikarat ja egrets ovat pääasiassa siirtomaa ja yksiavioinen käytöksessään. Niitä kutsutaan myös 'shitepokes' tai 'shilepokes' ja 'shypokes.'

Yhteenveto:

Haikarat ja egrets ovat molemmat pitkäsäärinen, makean veden, rannikon lintuja. Molemmat kuuluvat samaan perheeseen Ardeidae ja ovat samanlaisia ​​esiintymisiä. Kuitenkin egrets ovat pääosin valkoisia, ja ne voivat tai eivät ole koriste plumes.