Ero katkaravut ja RavutKatkarapu vs Ravut

Katkaravut ja rapujen ovat äyriäisiä. Vaikka he kuuluvat samaan perheeseen, katkarapu ja rapuja poikkeavat monin tavoin.

Kun vertaillaan niiden ruumiinrakenne, rapujen voidaan helposti erottaa katkarapuja. Ravut ovat suurempia kuin katkaravut. Toinen huomattava ero on se, että katkarapu on suolaisen veden äyriäinen, kun taas rapu on makean veden äyriäinen.

Ravut kutsutaan myös ravun ja crawdads, ja ne liittyvät läheisesti hummerit. Heillä on sulka kaltainen kidukset ja esiintyy lähinnä makeiden vesien jotka eivät jäädy alareunassa. Ravut ovat yleensä löytyy runsaasti purojen ja purot.

Katkaravut ovat pienempiä, ja jotka liittyvät läheisesti katkarapuja. Verrattuna rapuja, katkarapuja on aluevaltaus kidukset. Toisin kuin muut äyriäiset, katkaravut on kynnet kolme paria jalat. Se voidaan myös nähdä, että katkaravut, toisin kuin muut decapods, eivät hautoo niiden munia Pleopads. Toisaalta, katkarapuja vapauttamaan munat veteen.

Toinen asia on, että ravut eivät pihdeillä, ja liha on vähemmän makea kuin katkarapuja. Kun puhutaan katkaravut ja rapujen kuin lautasen, ihmiset haluavat katkarapujen rapuja.

Katkaravut jaetaan seitsemän perhettä C viisi Penaeoidea ja kaksi Sergestoidea. Toisaalta, rapujen on kolme perhettä C kaksi pohjoisella pallonpuoliskolla ja toinen eteläisellä pallonpuoliskolla.

Kun puhutaan fossiilien, aikaisintaan katkaravut fossiileja vuodelta 250 miljoonaa vuotta sitten. Aikaisempi fossiileja jäljitettiin kivistä Madagaskarilla. Ravut fossiilien yli +30.000.000vuosi ovat harvinaisia.

Yhteenveto:1. Ravut ovat suurempia kuin katkaravut.

2. Katkaravut ovat suolaisen veden äyriäisiä, kun taas rapu on makean veden äyriäinen.

3. Ravut kutsutaan myös ravun ja crawdads, ja ne liittyvät läheisesti hummerit. Katkaravut ovat läheistä sukua katkarapuja.

4. Ravut ovat sulka-kuin kidukset ja katkaravut ovat aluevaltaus kidukset.

5. Toisin kuin muut decapods, katkaravut eivät hautoo niiden munia pleopads, mutta vapauttavat munat veteen.

6. Katkaravut jaetaan seitsemän perhettä C viisi Penaeoidea ja kaksi Sergestoidea. Toisaalta, rapujen on kolme perhettä C kaksi pohjoisella pallonpuoliskolla ja toinen eteläisellä pallonpuoliskolla.