Ero Mehiläiset ja HornetsMehiläiset vs Hornets

Jos kysyt kaveri, joka kärsii allergiasta mehiläisen ja hornet pistot, noin tärkeimmät erot näiden kahden hyönteisten hän voitti 't kertoa paljon. Ei siksi, että hän' s ole valmis, vaan siksi, että anafylaktisen trauman hän on kokenut .

Itse nämä kaksi siirtomaa hyönteiset ovat paha tapa pistely mitään hyväuskoinen 'hyökkääjiä.' Vaikka mehiläiset tehdä vain suojella pesiä ja kuolevat jälkeen näin, Hornetit usein hyökätä ihmisiä ilman provosoi ja ne voivat myös peruuttaa Stinger

Toinen merkittävä ero niiden välillä tulee fysikaalisten, Hornetit ovat suurempia ja vähemmän hiuksia niiden elin, kun taas mehiläisten siitepölyä koreja, jossa ne keräävät halutuimmat palkinto. Mehiläiset Taloudellisesti arvostettu, tuottaa hiki hunajan ja vahan, kun Hornetit ole arvoa meille ihmisille. Että 'takia ihmiset rakentaa pesien mehiläisiä ja suojata ne huolellisesti, vaikka edessä tehokkaampia Hornetit. On toinenkin merkittävä ero mehiläisiä ja Hornets liittyvät pesä ilmeen, kun mehiläiset tekevät pesän vahaa, kun taas hornets tee se pois paperi (puumassan).

Toinen asia erottaa nämä kaksi liittyvä hyönteiset on, miten ne nostavat toukkia. Vaikka mehiläiset ruokkia jälkeläisiä odottamatta mitään palkkio, tämä ei ole asianlaita hornets kuin viimeksi mainittu odottaa hiki nestettä lapsensa. Tätä kutsutaan vastavuoroisen ruokinta ja varmasti toimii hyvin kuin pidätte hornets dinosaurukset koska ne ovat niin vanhoja kuin muut elävät olennot maan päällä.

Ero, joka on erittäin tärkeää meille on varianssi aggressiivisuus näytetään kohti ihmisille näiden vikoja. Vaikka mehiläiset pistävät ihmisille vain silloin, kun he tuntevat itsensä uhatuiksi tai kun he kokevat, että heidän pesä on vaarassa, Hornetit hyökkäävät usein ihmisiä ilman kiusataan. Pahinta on, että ne pistää niiden kauhea myrkky jokaisen pisto. Onnekkain tulos on, kun mies, joka kärsi hornet pisto, vain indeksoi suurta tuskaa useita tunteja. Pahin skenaario voi tapahtua Hornet uhrien on kuolema.

Muista siis nämä suuret erot mehiläisten ja Hornets:1. Mehiläiset kuolevat, kun ne pistävät taas Hornets don 't.

2. Mehiläiset ovat pienempiä. Heillä on enemmän hiuksia kehoaan ja siitepölyä koreja.

3. Mehiläiset ovat suuria taloudellisia arvosta, kun Hornets ole arvoa ihmisille.

4. Mehiläiset rakentaa pesiä pois vaha, kun Hornetit tehdä sen pois sellun.