Ero Alpakka ja laamaAlpakka vs. Llama

Alpacas ja laama kuuluvat samaan Camelidae perheeseen. Molemmat ovat johdettavissa Inca aikana. Vaikka alpakat ja laamat kuuluvat samaan perheeseen, molemmat rodut ovat varsin erilaiset monessa suhteessa.

Suuri ero alpakka ja laaman on pituuden ja painon. Laaman on suurempi kuin alpakkaa. Kun alpakka tulee paino on 100 kiloa. 180 lbs., paino laaman tulee välillä 250 paunaa. 450 lbs. Alpakka korkeus on viisi jalkaa taas lama korkeus on 6 jalkaa.

Alpacas voidaan erottaa laama katsomalla kasvoja. Toisin kuin alpakka, laama on enemmän hiukset kasvojen ja pään. Alpakka rotu voidaan sanoa olevan joiden 'smushed' kasvot. Korvat ovat myös erilainen alpakka, jolla keihään muodon ja laaman jolla banaani muoto.

Peitinkarva laaman on karkea ja on karvat. Lama on lyhyttä ja hienoa pohjavilla. Toisaalta, Alpaca on pehmeä ja silkkinen turkki. Kun Alpakka tuottaa noin 13 lbs kuituja, lama tuottaa vain neljä naulaa kuitua.On myös nähty, että Alpakka ovat enemmän lauma eläimiä kuin Lama, joka on riippumaton. Kun etsivät kasvatus, naisten Alpakka rotujen jo yksi vuosi ja Lama rotuja vain kahdessa vuodessa.

Toinen ero, joka on huomannut, että Alpakan elävät kohoamista 12000 jalkaa ja lamat voi elää vain korkeuksissa alle 8000 jalkaa.

Yhteenveto

1. Kun alpakka tulee paino 100 lbs 180 lbs paino lama tulee 250 lbs 450 lbs.
2. alpakka korkeus on viisi jalkaa taas lama korkeus on 6 jalkaa.
3. Peitinkarva Lama on karkeaa ja on karvat. Pohjavilla on lyhyttä ja hienoa. Toisaalta, Alpaca on pehmeä ja silkkinen turkki.
4. Toisin kuin alpakka, lama on enemmän hiukset kasvojen ja pään. Korvat ovat myös erilainen alpakka, jolla keihään muodon ja lama jolla banaani muoto.
5. Alpakka ovat lauma eläimiä kuin Lama, joka on riippumaton.