Ero Pinto ja Paint HevosetPinto vs Paint Hevoset

Ihmiset usein hämmentyä kanssa Pinto ja Paint hevoset sekä hevosia valkoisin merkein. Näitä termejä käytetään usein rakenteellisesti mikä on tietenkin väärä. Kun puhumme Pinto hevonen, puhumme kuvio tai väri hevonen. Jos puhumme Paint hevonen, niin se on noin rotu hevonen.

Paint Horse

Maali hevonen on rotu hevonen. Rekisteröity Paint hevoset ovat osa Yhdysvaltain Paint Horse Association. Jotta rekisteröityä, isä ja emä on rekisteröitävä. Pinto väritys ei ole välttämätön rekisteröintiä. Yhdistys ylläpitää jalostus varastossa Paint hevosille. Ne voivat olla tai olla olematta Pinto väritys. Ne ovat hevoset puhdasta bloodline. Quarter Horses tai Thoroughbreds joilta puuttuu Pinto merkinnät muodostavat pohjan heidän verilinjaa. Kuitenkin suurin osa Paint hevosilla on Pinto merkinnät. Täplikäs hevonen rekisteröidään Paint vain silloin, kun sen syntyperä on tiedossa.Pinto hevoset
Pinto hevoset ovat hevosia, joilla on pilkkuja tai laikkuja samanlainen pintopapu koko niiden elin. Karva on ihon väri, ja laastari on osa, joka puuttuu pigmentti ja niin näyttää valkoiselta. Se voi olla mitä tahansa rotua. Se johtuu geeni, joka aiheuttaa albiino värjäytymistä joissakin osissa ihoa. Termi 'pinto' vain merkitsee väri; se voi näkyä muita eläimiä myös. Kissa, koira, tai vuohia voi myös olla Pinto. Se vain tarkoittaa laastari valkoinen iho normaali rakenne. Pinto väri määräytyy geneettisesti tai perinnöllinen luonteeltaan. Tämä hahmo säätelee joukko resessiivinen geenejä.
Pinto hevosia rekisteröidään niiden väriä. Heidän rotua ei oteta huomioon. Ne rekisteröity Pinto Horse Association of America. Tämä yhdistys hyväksyy rekisteröinnin Pinto hevosten mukaisesti asettaa sääntöjä väri.
Pinto hevonen voi olla monenlaisia ​​colorations kuten: laikukas, skewbald, kolmivärisillä, tai värillinen. Mukaan niiden rakenteessa ne voidaan luokitella tobiano, Overo, Tovero, Sabino, laikkuja valkoinen, ja paljon muuta.
Monet Paint hevosia voidaan merkitä Pinto hevosia, ja monet Pinto hevosia voidaan merkitä Maalit. Kuitenkin kaikki Pintos ovat Maalit ja jopa kaikki Maalit eivät myöskään ole Pintos.

Yhteenveto:

1. Pinto on väri hevonen taas Paint on rotu hevonen.
2. Pintos ja Paints eroavat bloodlines.
3. Pinto on yleinen termi kaikille hevosista.