Ero Kolja ja Turska Kolja vs Cod

Kolja ja turska ovat kaksi erilaista kalalajia. Entinen sanotaan olevan hieman kiinteämpi kuin jälkimmäinen. Kuitenkin, että samanlaista suurten hiutaleiden valkoinen kala tarkoittaa sitä, että ne melkein maku sama. Ei ihme, monet helposti hämmentyä erottamaan toisistaan.

Kolja tai Melanogrammus aeglefinus on kuvattu ottaa tumma kylkiviiva joka on merkittävästi tummempi sävy kuin turska 's. Heidän selkäevää hieman vaihdella siinä mielessä, että kolja' ensisijainen selkäevä on yleensä korkeampi kuin turska 's suhteessa sen seuraavan kahden evät muodostavat näennäisesti kolmion ääriviivat. Nämä muut selkäevä ovat myös kulmikas luonteeltaan keskuudessa Haddocks. lisäksi kolja 'hännän näyttää olevan enemmän kovera ääriviivat kuin cods.
Leukojen rakenne on joitakin lieviä eroja kaksi. Niistä Haddocks, yläleuan on ulkoneva suhteessa alaleuan. Mutta sen suu näyttää pienemmältä kuin ne nähdään cods. Määrä ray evät sekä kalojen pysyy samana. On 14-17, 20-24 ja 1-22 ray evät ensimmäisestä kolmanteen selkäevä vastaavasti.
Kolja on myös ajateltu olevan hieman ohuempi kuin turska. Se on pointier kuono ja on vaakoja, jotka tuskin näkyvät kautta limaa vuorattu ihoa. Se on myös yleensä pienempiä kuin muissa vastine. Suurin kolja aikojen ollut vain 44 tuumaa pitkä ja painaa noin 37 kiloa.

Osalta niiden elinympäristö, Haddocks elää paljon syvemmällä verrattuna cods. Vaikka nämä kaksi lajia pidetään kylmän veden kalat, on odotettavissa, että voi saalis runsas määrä cods matalissa vesissä varten Haddocks aiotaan kalastaa parhaiten syvissä vesissä (noin 25.-27 syliä syvä). Haddocks ovat myös taitavia vähemmän suolaisen veden ja jäähdytin veden elinympäristöjä.
Kaiken koljaa ja turska ovat hyvin lähellä sukulaisia, jotka näyttävät ja maistuvat lähes täsmälleen sama. Ne on vain joitakin erityisiä ja minuutti eroja.Yhteenveto:

1. kolja on tummempi kylkiviiva väri kuin turska.
2. Ensisijainen selkäevä on koljan on yleensä korkeampi kuin sen kahden seuraavan selkäevää verrattuna ensisijaisena selkäevän turskan.
3. kolja on selvempi yläleuka ja pointier kuono.
4. kolja on ohuempi ja pienempiä kaloja kuin turska.