Ero Adenovirus ja RetroviirusAdenovirus vs Retroviirus

Virukset pidetään ikuinen olemassaolomme. Tämä johtuu siitä, virukset ovat olleet tiedossa tuhota kokonaisia ​​yhteisöjä tai populaatioiden ennen. Uskon, että useimmat teistä voi muistaa tai olen kuullut mustan rutto tai isorokko pelästyttää, jossa monet ihmiset ovat kuolleet. Viime aikoina SARS pelottaa ovat ravisutti paljon maita. Lisäksi virukset ovat myös niin joustava, että ne voivat jopa liittää lintuja ennen kuin ne lähetetään ihmisille, kuten lintuinfluenssa virus. Tämä on syy, miksi monet maat ovat päivittäneet ohjelmia suojella kansalaisiaan sairauksia tuomat muiden virusten ja tutkia uusia tapoja torjua niitä vastaan.

Silti on olemassa muita osa-viruksia, jotka vaivaavat edelleen meitä tälläkin hetkellä. On olemassa monia erityyppisiä viruksia, jotka vielä vaeltaa ympärillämme vaikka kaikki tämä teknologisesti läpimurrot virusten koskemattomuutta. Joissakin maissa, vesirokko ja tuhkarokkoepidemiatapauksissa esiintyy edelleen, vaikka niiden sanotaan olevan kausiluonteista. Yskä ja nuha voi johtua joitakin viruskantoja. Ja tämän vuoksi tutkijat ovat aina liikkeessä tutkia virusten ja etsiä uudempia tapoja kokonaan eroon näistä ärsyttävä organismeja.

Mutta ennen kuin he voivat täysin hävittää nämä virukset, ne täytyy tietää niistä. Virus pidetään tarttuva taudinaiheuttaja tai ainetta, joka monistuu vasta kun se on tullut kosketuksiin elävän solun. Virukset eivät vaikuta ainoastaan ​​eläimiä, mutta tehtailla. Useimmat virukset sisältävät 2 tai 3 pääosaa, geneettinen informaatio koostuu RNA tai DNA, molekyyli ketju kuljettaa nämä geneettiset materiaalit, ja proteiini takki toimimaan suojaa. Useimmat virukset yleensä näissä osissa. Mutta vaikka voi olla paljon viruksia siellä, me keskitymme itsemme eroa adenoviruksen ja retrovirus.

Adenoviruksen pidetään suurin joukossa vaipattomia viruksia. Tämä termi tarkoittaa, että virus ei ole suojaavaa proteiini- pinnoite, kutsutaan kapsideja, kääri geneettistä informaatiota tallennettu virus. Tämä virus sisältää kaksijuosteista DNA: ta. On todistettu, että tämä virus on syynä noin 10% ylähengitysteiden infektiot lapsilla ja aikuisilla.Retroviruksen, toisaalta, on esimerkki vaipallinen virus. Tässä tapauksessa se on suojaava proteiini takki, joka tekee siitä joustavan ja on suurempi taipumus aiheuttaa sairauksia. Sitä pidetään RNA-virus, ja voidaan integroida itse sen isäntäsoluihin, siten aiheuttaa vahinkoa solun.

Voit lukea lisää tästä aiheesta, koska vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:
Virukset on monen muotoisia ja kokoisia, ja vain jäljitellä kun sisällä eläviä soluja.
Adenovirus on ei-vaipallinen virus, eli se ei ole suojapinnoitetta.