Ero Mehiläiset ja KärpäsetMehiläinen

Mehiläiset vs Flies

Mehiläiset ja kärpäset ovat hyönteisiä, jotka ovat läheistä sukua ihmisille ja niitä löytyy joka puolella maailmaa. Yksi voi törmännyt satoja erilaisia ​​kärpäsiä ja mehiläisiä ympäri.

Puhuttaessa mehiläisiä, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on, että ne pistävät. Kun ajattelu lentää, ensimmäinen asia, joka on ajatellut on, että ne ovat likaisia ​​ja roikkua roskat ja kaikki likaiset paikoissa.

Vaikka Mehiläiset ovat yleensä musta ja keltainen, kärpäset ovat mustia. Vaikka mehiläiset pistävät, kärpäset eivät.

Mehiläiset voidaan sanoa olevan läheistä sukua muurahaisia ​​ja ampiaiset taas kärpäset eivät ole. Mehiläiset ovat tunnetusti tehdä hunajaa ja tallentaa sen. Ne ovat myös tunnettuja niiden roolia pölytystä. Toisaalta, kärpäset ovat tiedossa ainoastaan ​​vetää puoleensa hunajaa ja ole roolia pölytystä. Mehiläiset ovat myös tiedetään tuottavan mehiläisvahaa, jota käytetään moniin tarkoituksiin.Vaikka Mehiläiset viihtyvät hunajaa, että ne keräävät, kärpäset viihtyvät mitään, että ne törmännyt.

Tutkijat ovat myös havainneet, että on ero ääniä, joita mehiläiset ja kärpäset tuottaa. Sanotaan, että äänet mehiläisten on viestintävälineitä Mehiläiskantoja yhteiskunnassa. Toisaalta, aiheuttamat äänet kärpäset ovat tuntemattomia.

Mehiläiset viljellään hunajaa ja muita tuotteita. Päinvastoin, kärpäset ei hyväksytä lainkaan.

Toinen huomattava ero on se, että mehiläiset ovat pienemmät silmät verrattuna kärpäsiä. Toisin kuin kärpäset, mehiläiset ovat suurempia antenni. Mehiläiset myös kielen kutsutaan kärsä, joka auttaa heitä imee mettä kukista. Vaikka kärpäset on vain kaksi siipeä, mehiläisten neljä siipeä.

Yhteenveto
Vaikka Mehiläiset ovat yleensä musta ja keltainen, kärpäset ovat mustia. Vaikka mehiläiset pistävät, kärpäset eivät.
Mehiläiset ovat tunnetusti tehdä hunajaa ja tallentaa sen. Ne ovat myös tunnettuja niiden roolia pölytystä. Toisaalta, kärpäset ovat vain tiedetään puoleensa hunajaa.
Vaikka Mehiläiset viihtyvät hunajaa, että ne keräävät, kärpäset viihtyvät mitään, että ne törmännyt.
Mehiläiset ovat pienemmät silmiin verrattiin kärpäsiä.
Mehiläisten suurempi antenni verrattuna kärpäsiä.
Mehiläiset on myös kielen nimeltään kärsä, joka auttaa heitä imee mettä kukista.