Ero Italianvinttikoira ja whippetItalianvinttikoira vs whippet

Sillä, joka on koskaan ollut vinttikoirakeskuksen 'omista niitä', on siunattu hellä, leikkisä, tyylikäs ja ihana pelle. Niistä kymmenkunta rotujen näkyvistä koirat, kaksi pienintä tämän rodun ovat Italianvinttikoira ja whippet. Tämä artikkeli kertoo pätkä niiden historia, luonne, ja urheilu, joihin ne osallistuvat.

Historia

Italian Greyhound, joskus kutsutaan 'Iggy', on pienin katseen hurtta; peräisin yli 4000 vuotta sitten, joilla on aikaisemmin jäljittäminen muinaiseen Egyptiin, Pompeji, ja keisari Neron 'hovissa Roomassa. He olivat erittäin suosittuja renessanssin aikana Italiassa, joka on mistä niiden nimi on peräisin. Koska pienoiskoossa rotu Greyhound, ne ovat tyypillisesti löydetty kumppani monissa kodeissa. Nämä ihana pikku koirat tyypillisesti käytetty haukkoja metsästää pienempiä saalista.

Kuten kaikkien muiden katse koirat, Whippetit myös perin kasvatettu metsästää; ja nämä kulmahampaat juontavat juurensa Rooman renessanssin. Tämä rotu on myös hyvin suosittu, lisäksi niiden metsästystaidot, kuten kotiseuralaiset.

Merkki

Iggy 'käyttäytyminen on samanlainen kuin muut katseen koirat C rakastava, miellyttävä, ilkikurinen, ja ihana perheille. Ne ovat pieniä, yleensä kahdeksan-kahdeksantoista kiloa, ja lyhytkarvainen, mikä tekee niistä ihanteellisia perheille asunnoissa, ja ne jotka don 't haluavat paljon hiuksia harjalla. Ne ovat erittäin nopeita, vilkas ja ketterä, ja ovat erittäin tyytyväisiä ajettaessa. He tarvitsevat päivittäistä liikuntaa. Valitettavasti, kuten näön koirat, he spot 'peli' etäältä ja pultti jälkeen sitä, joten ne on pidettävä kytkettyinä kaupungin lähiöissä.

Luonne Whippet on sopusoinnussa myös katseen ajokoira perhe. Ne ovat lempeä ja hellä; mitä mukavin koira. Ne ovat yleensä alueellisia, kuten useimmat näky koirat, ja tullut varsin kiinnitetty ihmiset 'he omistavat'; tai yksi doesnt 't omistavat vinttikoirakeskuksen' 'silmissä koira on valta yli niiden tarjoajia. Ne ovat suuria sekä nuoret ja vanhat, ja niitä on käytetty usein hoitomahdollisuuksia ikääntyneille.toimet

Koska Iggy 'rakkauden juosta ja metsästää, ne ovat suosittuja useita urheilutapahtumia suunniteltu erityisesti näön koirat, kuten maastojuoksua, kilpa ja ketteryys. Ne ovat usein mestareita maastojuoksukilpailussa, ja kilpailla niiden suurempien serkut, Afganistanin Hounds, borzoita, Irlannin Wolfhounds, Whippetit, ja toinen katse koirat. kilpailijana sekä soikea ja suora kappaletta, niiden nopeus on todella hämmästyttävä. Agility on toinen tapahtuma he voivat osallistua, koska niiden 'mitä' s se minulle 'asenne ja palkintoja heille myönnetyt aikana agility tutkimuksissa. He myös usein kilpailevat näyttelyissä, ja ovat tunnettuja eleganssia ja tyyliä.

Whippets myös rakkautta osallistua samaan erilaisia ​​urheilutapahtumia, kuten maastojuoksua, kilpa ja ketteryyttä. Ne tunnustettiin AKC vuonna 1888 osallistujina; ja ne melko usein voitti näyttelyissä.

Yhteenveto:

1. ITALIANVINTTIKOIRA Whippetit ovat tyylikkäitä, rakastava näky koirat, jotka ovat hauskoja ja ilkikurinen, ja hyvin perheille.