Ero Panther ja JaguarsPanther vs Jaguars

Molemmat ovat suuria kissoja. Ihmiset ajattelevat, että on todella mitään eroa näiden kahden välillä. t Sen lisäksi, että useimmat ihmiset ajattelevat, että ei ole mitään eroa pantteri ja Jaguar koska molemmat ovat kissaeläimiä, joilla on sama metsästys menetelmällä. Ottaen metsästystapoja, sekä pantteri ja Jaguar metsästää samantyyppistä ruokaa lihaa.

Termi 'pantteri' yksinkertaisesti on yleisnimitys suurille kissoille, ja jotka sisältävät Jaguar. Yksinkertaisesti erottaa toisistaan, Jaguaria ovat todella panthers. Yhdessä Jaguaria olisi leijonia, leopardeja, tiikereitä, ja muut suuret kissat. On turvallista sanoa, että kaikki Jaguaria ovat Panthers. Kuitenkin, jos ihmiset sanoisivat, että kaikki pantterit ovat Jaguaria, silloin ei olisi virhe, koska kuten edellä mainittiin, panthers kuuluisi tiikereitä, leijonia, ja leopardeja. Lisäksi on olemassa ero niiden luokittelu, tarkemmin niiden suku. Jaguars ovat suvun pantteri kun Panthers ovat suvun Panthera pardus.

Ihmiset saattavat myös opettaneet, että mustat pantterit ovat toinen laji suurille kissoille, koska se on erilainen kuin tyypillinen ulkonäkö suuri kissojen, erityisemmin Jaguar. Mutta todellisuudessa nämä mustat pantterit ovat edelleen joko leopardeja tai Jaguaria. Ainoa asia, joka todella poikkeaa on värjäytymistä Panthers. Nämä muut värit pantteri lajeja kutsutaan melanistic Panthers. Värjäytymistä Panthers tyypillinen täplikäs tai raidallinen turkista johtuu melanism, lisääntynyt määrä tumma pigmentti ihon tai hiusten eläimiä. Toisinaan melanism voi myös esiintyä paitsi iholle tai hiuksiin, vaan myös silmiä ja jotkut linnut 'höyheniä.

On ero pantteri ja Jaguar kun se tulee fyysiset ominaisuudet samoin. Koot näiden olentojen olla pieniä eroja. Jaguars tavallisesti painaa noin 124-211 kiloa. tai 56-96 kiloa. Panthers, toisaalta, painaisi noin 100-250 kiloa. Niillä olisi myös erilainen pituus. Valikoima pituuden jaguars olisi noin 5-6 jalkaa korkea taas alue Panthers 'pituus voi mennä 7-8 jalkaa.YHTEENVETO:

1. On ero luokittelussa Panthers ja Jaguaria.

2. panthers voi olla väriltään musta, kun taas Jaguaria voi olla täplikäs.