Ero Akita ja Akita 'Akita' ja 'Akita'

Koirat olivat ensimmäiset eläimet kesyjä, ja niitä käytettiin metsästykseen ja ihmisen seuralaisia. Ne tuli alunperin suden joka oli olemassa 15000 vuotta sitten. He ovat olleet erittäin hyödyllistä ihmisen etenkin paimennuksessa vetämällä kuormia avustava poliisi ja armeija, ja avustamisessa vammaisille.
On olemassa useita koirarotuja tänään seurauksena valintajalostuksella. Käyttäytymistään ja anatomies muokkaavat eri ympäristötekijät. Leikkisyyttään ja merkkejä sosiaalisen kognition ja viestintä ovat seurausta niiden vuorovaikutusta ihmisten kanssa.

Eri alalaji koirilla on erilaisia ​​ominaisuuksia; Itse asiassa, vaikka koiria, kasvatetaan tietystä koirarotu voi ilmetä ominaisuuksia, jotka ovat erilaisia ​​kuin koira, josta ne kasvatetaan. Otetaan esimerkiksi Akita ja Akita, esimerkiksi.
Akita Inu on suuri japanilainen koirarotu. Se on rotu, jota pidetään eroaa Akita tai amerikanakita useimmissa maissa paitsi Yhdysvalloissa ja Kanadassa, jotka pitävät niitä samaa rotua. Vaikka näin on, kahden koirilla on useita eroja.

Yksi merkittävä ero näiden kahden välillä on muoto päätään. Akita on suuri, kolmionmuotoinen pää, joka muistuttaa karhun ja pienet silmät. Akita Inu on pää, joka on muodoltaan kuin kettu 's, on manteli silmät ja korvat, jotka on asetettu ala- ja enemmän eteenpäin.

Värit niiden takit myös vaihdella. Vaikka Akita on viisi eri värejä, Akita tulee useissa väreissä. Akita vain koirat ovat valkoista, keltainen, punainen, seesami, ja juovikas värejä, kun Akita koirat tulevat kaikki muut värit.Akita Inu on jalostettu seurakoira, koska nämä koirat ovat erittäin uskollisia ja älykäs. Vaikka ne kyllästyvät helposti, ne voivat olla täysin tyytyväinen kodeissa, jotka tarjoavat heille leluja ja jos ne otetaan pois kävelylle.

Akita on jalostettu vahtikoira, koska Akita koirat ovat erittäin valpas ja peloton. Ne yleensä elävät ja työskentelevät yksin tai pareittain paremminkin kuin ryhmissä. Ne eroavat myös kokoa ja korkeutta kanssa Akita kuin raskaampaa ja suurempi kahdesta.

Yhteenveto:
1. Akita on suuri japanilainen koirarotu kun Akita on myös japanilainen alkuperä vaan on joidenkin mielestä olevan eri rotua.
2. Akita on suurempi ja painavampi kuin Akita.
3. Akita on pää, joka muistuttaa karhun 's kun Akita on pää, joka muistuttaa ketun' s.
4. Akita on pienet silmät, kun Akita on manteli silmät.
5. korviin Akita asetetaan enemmän eteenpäin ja vähemmän kuin korviin Akita.