Ero Fog ja pilviäSumu vs Pilvet

Se ei ole niin vaikea erottaa fogs pilvistä. Molemmat ovat luonnonilmiöt, jotka tapahtuvat kaikissa taivaalla ympäri maailmaa. Sen lisäksi, että kohde loistoa, pilvi on myös merkittävä rooli sään aikana. He ottavat muodon takia kondensointimenetelmään. Tämä kun vesihöyry (haihtumisesta) asettuu ilmassa ja sitten muuttuu takaisin nesteeksi. Pilvien muodostumista on hyvin tärkeä, aivan erityisesti kasvillisuuden, koska se tulee tukea saostumiseen veden takaisin maahan vetenä.

Siinä tapauksessa, että olet 'll huomata selvästi tyhjä ja pilvetön kirkas taivas, sen ei' tarkoita, että vesi ilmassa ei ole läsnä. Koska itse asiassa, vesihöyryn tai pisaroita vain näkymättömästi virtaa ilmaa. Ne toteutuvat taivaalla kun pilvet, kun ne sekoitetaan kanssa pölyä, savua, ja suola. Tämän seurauksena he kasvavat suuremmiksi. Koko näitä pieniä pisaroita voi vaihdella kymmenen mikronia viiteen mm. Ympäröivä viileää ilmaa korkealta on ihanteellinen ympäristö paremmin tiivistyminen ja pilvien muodostumista. On olemassa monenlaisia ​​pilvet kuin untuva, stratus, cumulus, ja nimbus muutamia.

Sumu, sen yksinkertaisessa merkityksessä, on vain pilven muodossa, joka sijaitsee vähissä tai lähellä maanpinnan tasolla. Edelleen käyttämällä tiivistyminen prosessia, nämä pilvi muodostelmia toteudu lähellä maanpinnasta. Tämä osoittaa, että pilvet Don 't muoto vain hyvin korkeilla paikoilla. Lisäksi on olemassa vuorokauden aikoina ja tiettyinä vuodenaikoina, jotka ovat ihanteellisia sumun muodostumista. Koska ympäristö saa enemmän kostea ja maapallon pinnan viilenee, tiivistyminen tapahtuu alemmilla tasoilla. Jotkut parhaista paikoista vilkaista sumuvaloja ovat Newfoundlandin Island, Point Reyes, ja Kaliforniassa mm. Nämä sijainnit kokea yli 200 päivän sumu vuodessa.yhteenveto:

1. Vesihöyry tiivistyminen korkealle ilmaan pohjustaa pilvi muodostumiseen.
2. Fog on aivan sama kuin pilvet, mutta ne muodostavat alemmilla kohonneita lähellä viileä Maan pinnalla.
3. sumu 's kosteus saadaan usein lähellä veden muodostumat kuten järvien, merien, jokien ja merien kun käytettyä pilvien muodostumisen sisältää myös kosteutta ilmasta taivaalla.
4. Fog muodostuminen tapahtuu silloin, kun ero kastepiste ja lämpötila on enintään 2. 5 astetta (4 celsiusta).