Ero Lumi ja jää Snow vs Ice

Vesi muodostaa kaksi kolmasosaa maapallon joka on enimmäkseen suolavettä kuten valtameren ja meriin. Vesi on elintärkeää kaiken elävän planeetalla mukaan lukien eläimet, ihmiset, ja kasveja. Ilman vettä, ei olisi elollinen tällä planeetalla.

Lumi ja jää ovat molemmat tuotteet vettä. Onko niillä mitään eroja? Pyrkikäämme erottaa toisistaan.

Ice tulee jään koska tuuli, joka on kiertävä alle ilmakehään. Nämä tuulet ovat viileitä ja jäädyttäminen, joka tekee normaalin nestemäistä vettä kiinteään, jäinen jää. Snow, toisaalta, on luonnollista johtuu ilmasto-olosuhteista tietyissä maissa. Se ei muodostu mitään tuulen ja tällaista. Se kuuluu luonnollisesti ja pienissä, huomaamatta kappaletta.

Lumi putoaa kappaleina. Jäätä, toisaalta, muodostuu irtotavarana ja massat riippuen veden ehto maahan. Mitä enemmän vettä maahan tai ympäristölle sisältää, sitä enemmän jäätä muodostetaan.

Jää ja lumi ovat todellakin koostuu H2O tai vettä. Kun ilmakehän höyrystyy ja jäätyy, se tulee lunta. Se putoaa alas talvella vuodenaikoina planeetallemme. Jäätä, toisaalta, muodostaa maahan. Se voi olla jäätynyt järvi tai muuhun vesistöön. Lyhyesti, lumi on jäädytetty höyryä ilmakehästä, kun jää on vain vettä, joka jäätyy.Toinen vertailu on, että jäätä voidaan keinotekoisesti kukaan vaikka lunta ei voida tehdä keinotekoisesti. Voimme tuottaa jään avulla jääkaapit, kun emme voi tuottaa lunta jääkaappien. Lumi on muodostunut luonnollisesti talvikaudella ja voidaan nähdä maissa kuten Islannissa, Mongolia, ja Venäjä.

Ice on hyödyllinen virvokkeita kuumina ja märkä vuodenaikaa kuten kesän ja sadekausi. Snow, toisaalta, on hauska nähdä ja kokea talvella vuodenaikoina.

Yhteenveto:

1. Lumi on jäädytetty höyryä ilmakehästä, kun jää on vain vettä, joka jäätyy.
2. Ice voidaan keinotekoisesti kukaan vaikka lunta ei voida tehdä keinotekoisesti.