Ero River ja LakeRiver vs. Järvi

Se on melko helppo erottaa toisistaan ​​joki ja järvi. Voidaan erottaa toisistaan ​​ilman minkäänlaista vaivaa. Jopa koulu-vuotiaiden lasten ei tule olemaan vaikea niin tehdessään. Saat lisätietoja sekä vesistöjen, edelleen lukea.

Tärkein ero, joka voidaan nähdä välillä jokien ja järvien, on veden liikkumista. Jos havaitset joki, se pohjimmiltaan liikkuu tai kulkee pitkin äyräidensä. Yleisesti, joet usein virrata vain yhteen suuntaan. Päinvastoin, järvet näyttävät olevan liikkumaton, että 'siksi he ovat usein pidetään edelleen vesistöjä. Jos joskus järvet näennäisesti liikkuvat, ne vain liikkua hyvin hitaasti. Suurin osa sen liikkeet vaikuttavat puhaltaminen tuuli.

Toiseksi, järvien ja jokien eroavat siinä, miten ne näyttävät tai näyttävät. Lakes yleensä suljettu maa. Toisin lampia, näiden vesien täytyy olla kooltaan merkittäviä, jotta se voidaan pitää järven. Vaikka ei ole kansainvälisen standardin tai betoni mittaus siitä, mitä järven 's koon tulee olla, jotta voidaan pitää yhtenä, monet asiantuntijat uskovat, että järvet täytyy olla vähintään 2-5 hehtaarin kokoisia. Ne ovat myös ei ole liitetty meret tai valtameret, koska ne ovat sisämaassa. Kääntäen, joet ovat vesissä, joiden maamassojen, tai pitkiä maata raja niiden puolella. tämän takia ne nähdään olevan paljon kauemmin kuin järvissä.

Toisin kuin meri, järvet ja joet ovat yleensä makean veden luonnossa. Ei ihme molemmat ovat olleet ensisijainen alueilla paikalla makean veden meri elintarvikkeet useita vuosisatoja jo. Lisäksi useimmat järvet sanotaan asua jossain pohjoisen puolet maailman, jossa on enemmän kuin puolet kokonaismäärästä järvien asuvien Kanadan alueilla (johtuen maan 'maantieteellisen maa rakenne). Jotkut järvet ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että ne ovat tihkumista järjestelmä, jossa niiden vesi virtaa ulos. Jos he eivät 't on tämä, niiden vedet yksinkertaisesti haihduttaa jatkuvasti lämpöä. Kuitenkin, suurin osa järvien on liitetty tiettyihin joen ulosvirtaus tai virtoja.Lopuksi kynnyksellä teknologian, ihmiset ovat suunniteltu jotkut nykypäivän 's tunnettu järvissä. Tämä tarkoittaa, että monet järvet nykyään keinotekoisesti tehty varten valjastaa vesivoiman tai vesivoimalla.

1. Rivers virtaavat vesistöt, kun järvet ovat edelleen vesistöjä.