Ero Metsästys ja salametsästysMetsästys vs Ryöstökalastusta

Metsästys edelsi ihmisen olemassaolon, ja varhaisin miehet tiedettiin olevan metsästäjiä ja keräilijöitä. He metsästivät eläimiä, iso ja pieni yhtälailla ruokaa ja myös hengissä. Senkin jälkeen maatalouden kehitystä, metsästys on edelleen erittäin tärkeä ravinnonlähde ihmisen.
Metsästys on määritelty teko jatkaa eläinten ruokaa tai virkistykseen. Eläimiä, joita metsästetään kutsutaan peli. Ne voivat olla nisäkkäitä, lintuja, tai kalaa. Tuholaiset ja tuhoeläimiä myös metsästetään turvata muita eläimiä saamasta hukkua niihin.
Nykyään on vielä monia heimojen yhteiskunnissa, jotka ovat riippuvaisia ​​metsästys- elintarvikkeiden kuten alkuperäiskansojen Amazonin, Keski- ja Etelä-Afrikkalainen Bushmen, ja jotkut heimot New Guinea, Thaimaa ja Sri Lanka. Metsästys Useimmissa kehittyneissä maissa tänään säädellään lakien jotka metsästäjien on noudatettava.
Se eroaa salametsästys, joka on laitonta. Ryöstökalastusta ei rajoitu metsästystä villieläinten; se sisältää myös laittoman pyynnin luonnonvaraisten kasvien. Koska nopea sukupuuttoon useiden kasvi- ja eläinlajeista, metsästys luonnonvaraisten kasvien ja eläinten osalta on lakeja, joilla pyritään säilyttämään, mitä niistä on jäljellä.
Vaikka monet ihmiset ovat metsästyskielteinen, monet uskovat myös, että yhä useammat joidenkin eläinlajien on saatava kuriin, koska ne voivat olla ympäristölle vaarallisia etenkin puuttuessa niiden luonnollisia saalistajia.
Metsästys tulee salametsästyksen, kun:

Metsästys eläimiin, kun ei kausi eikä aikana oikeudellisten tuntia.
Hunters Don 't ovat luvat ja käyttää laittomia aseita, valonheittimet, tainnutusaseita tai metsästävät liikkuvasta ajoneuvosta.
Metsästäjät käyttävät syöttinä, joka ei sovi eläinten 'terveyttä.
Tehdas tai eläin on merkitty jota tutkija tai se on uhanalaisia ​​luetteloon.
Metsästäjät ovat metsästys yksityistä omaisuutta ilman omistajan lupaa.
Eläimiä, eläinten osien tai kasvien myydään voittoa.Vain luonnonvaraisia ​​kasveja ja eläimiä voidaan paistettu, ja ne ovat lajeja, jotka ovat uhanalaisten luettelosta, joka sisältää: tiikerit (Siberian Tiger), norsuja (aasiannorsu), linnut (filippiinienkotka), ja monet muut. Jokainen kesyjä eläimiä, jotka on otettu tai tapettu on erilainen rangaistus.
Metsästys on välttämätöntä ekologisen tasapainon ympäristön, mutta se on tarpeen metsästäjille olla hyvin varovainen, ettei heikentävistä resursseja että meillä on vielä. Tämän, salametsästys on pysäytettävä.
Yhteenveto:

1. Metsästys on teko harjoittaa elävän olennon ruokaa, pelin tai kauppaa ja salametsästys on laittoman pyynnin ja tappamisen luonnonvaraisia ​​kasveja ja eläimiä.
2. Metsästys sovelletaan sääntöjä ja määräyksiä, ja rikkoo vastaan ​​näitä sääntöjä ja määräyksiä aiheuttaa teko pidettävä salametsästyksen ja on rangaistavaa.
3. Metsästys voi olla hyödyllistä ekologisen tasapainon säilyttämiseen, kun salametsästys on tarpeetonta ja voi itse asiassa tuhota ekologista tasapainoa.