Ero Cavity ja PitCavity vs Pit

'Cavity' ja 'kuoppa' molemmat viittaavat reikiä jonkinlaista. Niitä käytetään monissa eri yhteyksissä, kuten 'ruumiinonteloon', joka viittaa onteloon kehon tai 'kuoppaan' kuten 'kuoppaan maahan.' Tässä artikkelissa aiomme erottamaan nämä kaksi termiä alalla hammaslääketieteen.

onkalo
Sanakirja merkityksiä 'onkalo' ovat:
? Hammaslääketieteen, jokin osa hampaan, joka on rappeutunut.
? Se viittaa myös välilyönnin kiinteää kappaletta, joka on tyhjä. Esimerkiksi ontelon elin, jossa kaikki elimet sijaitsevat.

Kun puhumme termi 'onkalo' hammaslääketieteen, se tarkoittaa muodostettuun reikään hampaiden takia rappeutuminen. Tämä reikä tai onkalo muodostuu heikkenemisen vuoksi pilaantuneiden hampaita. On myös nimitystä hampaiden reikiintymistä tai karies. Onteloita hampaat muodostuvat, kun ruokaa hiukkasia, jotka ovat jäljellä hampaat alkavat homehtuneet ja lahoavaa. He juuttua välejä hampaiden, ja bakteerit, jotka on muodostettu aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja ja hajoaminen hampaisiin. Vaurio on peruuttamaton, koska bakteerit tuottavat happoja. Nämä hapot muodostuvat prosessia kutsutaan hydrolyysi, ja näiden happojen alkaa heikentää ja demateriali- soivina dentiinin ja hampaiden kiillettä. Kiilteen ja dentiinin ovat kaksi, tärkein, kiinteitä kudoksia hampaat.

kuoppa
Sanakirja merkityksiä 'kuoppa' ovat:
Substantiivi
? Kivi hedelmän kutsutaan kuoppa.
? Melko suuri reikä pinnalla maahan.
Verbi
? Laittaa jotain tai joku kilpailutilanteessa tai konflikti.
? Teko poistamalla kuoppa hedelmistä.'Pit' on termi, jota käytetään myös hammaslääketieteessä. Kuoppa on hyvin pieni masennus, joka on luonnollisesti muodostettu hampaita niiden erääntyessä. Kuoppia esiintyy pääasiassa hampaan uriin. Ne ovat tiloja tai vähän painumia mistä ruoka jumittuu ja hajoaminen alkaa johtuu bakteerien kasvua. Onkalot ovat yleisimmin muodostettu kuoppia yhdessä hampaiden pintaan ja välejä hampaat.
Voit estää hampaiden reikiintymistä, täytyy harjata hampaat huolellisesti jotta ruoka ei juuttua kuoppia ja hampaiden välissä ja aiheuttaa reikiintymistä johtuu bakteerien kasvua. Täytyy hammaslankaa välejä hampaiden, ja keskittyä kuoppia, joita on vaikea päästä hammasharja. Fluori uskotaan suojaamaan pintaa hampaiden.

Yhteenveto: