Ero Rhizome ja RootRhizome vs Root

On tärkeää tunnistaa kasveja yhtenä ihmisen 'ensisijainen tarjoajia elämän jatkumisesta. Botany tasoittaa tietä lisätutkimuksia kasvien ja sen perheitä. Heidän ihmeitä ja ominaisuudet myös avata monien mielessä järjestelmiin, joissa ne viihtyvät .

Rhizome on mojova vaakasuora varsi kasvi, löytyy yleensä maan alla, ja usein haarautuvat juuret ja versot sen solmuja. Sen alkuperä tulee kreikan sanasta 'juurakosta', joka tarkoittaa 'massaa juuret.' Juurakot ovat pääosin maan alla muutettu varret. Ne kehittävät rinnakkain maapallon 's pinnalla on solmuja ja internodes kuin varret, pieniä lehtiä ja nuppuja. Juurakot työn elintarvikkeiden varastointi ja avun kasvullisen lisäyksen, joka on menetelmä kasvavien juurakko kappaletta uusia kasveja. Esimerkkejä kasveista, joita viljellään näin muodostuvat parsa, inkivääri, humala, ja orkideat.

Jotkut kasvit ovat juurakot, jotka ruokkivat maanpinnan tasolla tai jotka sijaitsevat maan pinnalla itse kuten saniaisia. Juurakot yleensä muodostavat ainoan kerroksen, mutta kasvi nimeltään Giant kortteet voi olla monikerroksinen.
Samaan aikaan, juuret ovat osa juuristo joka laittaa juurakoita sen huppu. Se on elin, joka kasvi, joka kuuluu yleensä maan alla. Kuitenkin jotkut juuret voivat kasvaa ilmasta käsin, tai maanpinnan yläpuolella, tai ilmastamalla tai vedenpinnan yläpuolella. On tärkeää määrittää root osana kasvin elin, joka ei ole lehtiä ja solmuja.

Neljä suurta toimintoja juuret ovat: imeytyminen veden ja ravinteiden, elintarvikkeiden varastointi, eroosion torjunta, ja kiinnitys kasvin rungon maahan.On noin 14 päätyyppiä juuret ainutlaatuisia tarkoituksiin. Useimmat heistä ruokaa erilaisiin käyttötarkoituksiin lähes aina avustaisivat kasvua kasvin 's elin.

Juuret ovat elintärkeitä paitsi kasveja, vaan myös ihmisiin. Sen lisäksi kasveja, jotka kuluttavat ihmisen täydentämään hänen ruokavalio, juuret voidaan myös käyttää samaan tarkoitukseen. Onneksi juuret on todettu välttämättömiä ravintoaineita ja mineraaleja, jotka voidaan käyttää myös terveydenhuollon yrityksissä. Juuret on myös suuri vastuu ylläpitämisessä terveen ympäristön hyväksi ihmisille.

Yhteenveto:

1. juurakot ovat pääosin maanalaisia ​​muutettu varret kun juuret ovat osa juuristo joka laittaa juurakoita sen huppu.
2. juurakot toimivat elintarvikkeiden varastointi ja avun kasvullisen lisäyksen, kun juuret 'toiminnot sisältävät imeytymistä veden ja ravinteiden, elintarvikkeiden varastointi, eroosion torjunta, ja kiinnitys kasvin rungon maahan.