Ero Mole ja VoleMole vs Vole

Sekä myyrät ja myyrät ovat puutarhan tuholaisia, jotka tuhoavat puutarhoja ja nurmikot monet asunnon. Kuitenkin jotkut omistajat on vaikea tunnistaa, mikä on myyrä ja joka on myyrä.

Ensimmäinen ero myyrät ja myyrät on, että myyrät ovat nisäkkäitä; ne kuuluvat familyTalpidae kun myyrät ovat jyrsijät, jotka kuuluvat perheeseen cricetidae. Niiden ruokavaliot ovat myös erilaiset. Myyrät ovat lihansyöjiä (meateaters) ja syövät matoja, muurahaisia, grubs, kovakuoriaiset, ja hyönteiset kun myyrät ovat kasvinsyöjiä, mikä tarkoittaa, että ne syövät kasveja maanpinnan yläpuolella. Kuten kasvinsyöjiä, ne aiheuttavat suurimman osan tehtaan vahingot puutarhassa tai nurmikkoa.

Mooli on paljon suurempi kuin myyrä. Mooli voi mitata jopa 5 C 8 pitkä pitkä ja terävä kuono, hyvin pienet silmät, ei ulkoisia korvia, lihaksikas etujalat, ja raskaasti clawed jalat. Mooli 'väritys vaihtelee tumman harmaasta mustaan. Toisaalta, myyrät mitataan korkeintaan 3 C 5 pitkä ja varastojen kasvattamista, tylppä nenä, pienet silmät, lyhyt häntä, pienet korvat, ja terävä, näkyvä , etuhampaat. Sen väri on joko harmaa tai ruskea.

Mooli on aktiivinen ympäri vuoden kun taas myyrän mieluummin tehdä suurimman osan vahingoista talvella, kun lumi peittää jälkensä. Myyrä kaivaa kahdenlaisia ​​tunneleita: pinnan ruokinta tunnelin ja syvempi yhdistävät tunnelit kun myyrän vain kaivautuu pintaan tunneleissa, joissa suurempi määrä verrattuna myyrä 's.Myyrät ovat yksinäinen olentoja ja Don 't ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa elleivät ne täytyy kasvattaa, kun myyrät voivat saavuttaa suuren kannan, koska ne toistavat nopeasti, elää lähellä toisiaan pesäkkeinä vaihtelevat jopa 300 jäsentä. Myös mol toistamaan vain kerran vuodessa ja tuottaa kolme-neljä jälkeläisiä, alempi verrattuna syntyvyyden myyrien.

Myyrät ovat olentoja, jotka viettävät suurimman osan ajastaan ​​maanpinnan yläpuolella, kun myyrät usein kuin maaperään 'pimeää maanalainen. Aiheuttamat vahingot moolia johtaa monta reikää ja tunneleita johtaa irtoaminen maaperän ja altistamalla kasvien taudin, kun myyrät syövät kasveja, jotka kasvavat maahan itse, joka aiheuttaa puute ja vahingoittaa kasvillisuutta.

Yhteenveto:

1. mol luokitellaan nisäkäs (jäsenenä perhe kontiaiset) kun myyrä on luokiteltu jyrsijä (perheen cricetidae).
2. ruokavaliossa myyrä eroaa myyrä. Mooli on lihansyöjä, joka syö matoja, hyönteisiä, muurahaisia, ja muita eläimiä, kun myyrät ovat kasvinsyöjiä jotka syövät kasveja maahan.
3. mooli on myös fyysisesti suurempi kuin myyrä. Tyypillinen mittaus myyrä on 5 C 8 kauan myyrän on vain 3 C5 pitkä. Muut fyysiset ominaisuudet myös välittää eroja. Myyrä 's väri on yleensä musta, kun taas myyrä on harmaa tai ruskea. Myyrät myös urheilun suuret sakset ja lihasten etujalat kaivamiseen kun myyrät ovat erehtymättömän niiden suuri, hampaiden näkyvät. Ainoa yhtäläisyys heidän ulkonäkö on heidän pienet silmät.
4. mooli on liikkeellä 365 päivää vuodessa, kun myyrän on erityisen aktiivinen talvella.
5. Myyrät on kahdenlaisia ​​tunneleita samalla myyrän on vain yhdenlainen.
6. Myyrät ovat tyypillisiä yksinäinen olentoja kun myyrät ovat sosiaalisia. Myyrät vain vuorovaikutuksessa jalostusta varten, kun myyrät ovat vuorovaikutusta eri syistä.