Ero Lobster ja RavutLobster vs. Ravut

Jos olet ihastunut meri elintarvikkeet, olet ehkä huomannut yhteistä kysymystä siitä, miten voidaan kertoa eroa hummeri ja rapuja. Nämä äyriäiset voidaan antaa tiedoksi lautasella ilman että tiedät mitä 'menossa syömään. Siksi on parasta erottaa toisistaan ​​sekä ennen savoring niiden sitkeä ja pehmeä lihaa.

Välttämiseksi enemmän sekaannusta, hummeri ja rapuja ovat hyvin lähellä sukulaisia. Hummeri, että ihmiset yleensä puhuvat koskee erityisten hummeri tyyppiä kutsutaan clawed hummereita. Nämä lajit eivät ole kovin liittyvät muut hummerit, kuten Langustit, koska jälkimmäinen tyypit don 't ole mitään kynsiä (kynsiä-vähemmän hummerit). Kuten mainittu, kynsi hummerit ovat itse asiassa enemmän liittyvät muut kolme perheitä rapuja verrattuna muihin hummeri tyyppejä. ne ovat niin liittyvien että ne melkein jopa samannäköisiä.

Niillä on samanlainen joukko lisäkkeet (raajojen) käytetään uinti, molemmat ovat antennit, ja niillä on suhteellisen pitkä häntä. Molemmat iskeä kaksi voimakasta kynnet ja elää ulompi suoja tai kuori. Molemmat lajit myös yhdiste silmät. On selvää, nämä runsas olennot eivät omaa kaulan. Näin ollen päätään ja elimet näyttävät sulatettu. Siksi termi cephalothorax (pää ja vartalo) on merkitystä. Niiden vatsat ovat myös koostuvat useista segmentoida pinoja, johon mainitut lisäkkeet kiinnitetään.

Kuitenkin kannalta elinympäristö, voit melkein aina kertoa ero näiden kahden välillä. Yhdessä katkarapu perheen, hummereita asua lähes kaikkien merien tai valtamerien. Kääntäen, rapuja ovat äyriäisiä, jotka elävät makeanveden ympäristöissä, kuten puroja, jokia ja jopa järviä. Tiettyihin paikkoihin, joissa ne hallitsevat ovat Pohjois Amerikassa, joissakin Aasian paikkoja, ja Euroopan ja Australian alueilla.Toiseksi ravut, joka tunnetaan myös ravun, sanotaan olevan keskimääräistä lyhyempi clawed hummerit. Aikuisten kokoinen rapuja voi saavuttaa pituudet 10-15 cm. Päinvastoin, hummerit voi venyttää pidempään, jopa 5 10 cm enemmän, tai 20 cm keskimäärin. Jos niitä ei korjattu, joskus hummereita jopa kasvaa paljon kauemmin. Lisäksi jotkut ihmiset 's yllätys, hummerit ovat myös joskus tunnetaan niiden vaihtoehtoinen nimi C ravun.

Kaiken kaikkiaan vaikka hummereita ja rapuja ovat yleensä sama äyriäisten suhteen kehon rakenne, ne voivat edelleen olla erilainen kaksi tärkeää asiaa:

1. Hummerit elävät suolaisessa vedessä elinympäristöjä, kun taas rapuja elävät makeanveden ympäristöissä.