Ero Akita ja HuskyAkita vs. Husky
Huskeilla ja Akitas usein ryhmitelty yhteen, koska niiden paksua kerrosta ja kykyä elää kylmässä ilmastossa. Molempia voidaan käyttää työkoiria ja usein kasvatetaan yhdessä. Kuitenkin nämä voivat olla vain asioita kahden koirarotuja on yhteistä, sillä ne ovat hyvin erilaisia ​​niiden fyysiset ominaisuudet ja niiden luonne.

Akita on työkoira joka sai alkunsa Japanissa metsästyskumppani. Niillä on taipumus töitä, olla hiljaa ja johtaa pakkaus. Ne eivät ole yleensä perheen koira koska ne voivat olla aggressiivisia ja alueellista. Akitas on paksu ja koko kaksinkertainen kerros, joka voi olla valkoinen, ruskea, tai näiden kahden seos. Fyysisesti, niillä on myös suuri, voimakas pää syvä silmät, teräväkärkiset korvat ja tavaramerkkitermi kiertynyt tuuhea häntä. Mies Akitas voi kasvaa niin suuri kuin 28 tuumaa pitkä mutta tämä ei ole sekä nimikirjoitus häntää, joka voi lisätä vielä useita tuumaa. Helen Keller esitteli ensimmäisen Akita Yhdysvaltoihin vuonna 1937. Vuodesta niiden käyttöönottoa, Akitas voidaan tyypillisesti pohjoisella Yhdysvalloissa, koska niiden paksu turkki on sovellu lämpö ja kosteus eteläisen USA
Tiheäturkkiselta myös Aasiasta, mutta ne alkunsa kylmillä alueilla Siperian missä ne työkoiria käytettiin vetämään kelkkoja. Huskies on ystävällinen ja lähtevien luonne, joka sopii erinomaisesti perheille ja lapsille. Nämä koirat on paksu, kaksikerroksiset turkki, joka on käyttökelpoinen pakkasella, ja voi olla valkoinen tai musta väri. Ne voivat kasvaa jopa 24 tuumaa ja ovat mantelinmuotoiset silmät keskikokoinen pää. Huskyt ovat erittäin fyysisiä koiria, jotka vaativat paljon liikuntaa ja avointa tilaa juosta ja leikkiä. Nykyään Huskies käytetään yhä kylmempi ilmasto kuin rekikoirat ja perheen lemmikit muilla alueilla maailmassa.
Akita ja Huskies kaksi suosittua koirarodut joka vaikuttaa ensi silmäyksellä olevan sukua, mutta eivät ole. Erilaiset luonteet olisi otettava huomioon ennen kuin tehdään päätöksiä hyväksymisestä tai ostaa yksi.

Yhteenveto1. Akitas ovat metsästyskoirien Japanista. Huskyt ovat rekikoirat Siperiasta. Molemmat koirat käytetään työtä ja molemmat ottaa suunta omistajilta hyvin. Molemmat koirat vaativat myös paljon liikuntaa ja tilaa juosta, koska ne ovat hyvin aktiivisia päivittäin.
2. akita ja Huskies molemmilla on paksu, kaksinkertainen takit joka voi vaihdella väriltään. Nämä paksua kerrosta vaikeuttavat olla ulkona kesäkuukausina lämpimämmässä ilmastossa.
3. akita ovat aggressiivisia ja alueellista, kun taas Huskies ovat jopa karkaistua ja ystävällinen useimmat ihmiset.