Ero Komondor ja puli koiraKomondor vs Puli dog

Ensi silmäyksellä, Komondor ja puli koirat saattavat näyttää saman ja saattaisi houkutella huomiota, koska niiden ainutlaatuinen ulkonäkö.

Sekä Komondor ja puli koira rotuja, jotka ovat peräisin Unkarista. Ennen vanhaan, sekä Komondor ja puli koira oli työkoiria jonka pääasiallisena tehtävänä oli suojella, turvata, ja karjan lauman tai karjan unkarilaisen viljelijän tai paimen. Nämä koirat ovat hyvin rakastettu ja pidetään välttämättöminä tilalla.

Suuri erottava tekijä molempien rotujen on niiden ainutlaatuisuus C, joka koostuu rulla, aaltoileva turkki, joka näyttää rastatukka. Koirat 'turkki suojaa eläimiä kuuma ja kylmä sää, kasvillisuus, sekä vihollisia ja saalistajia. Se on vesitiivis ja on vain vähän tai ei lainkaan murskaamiseen. Karva voi olla ongelma kannalta hoitotuotteita. Kylvetti Komondor tai Puli on tehtävä. Kuivaus eläin on myös aikaa vievää, koska henkilökohtainen johdot on kuivattava asianmukaisesti estää homeen. kylpyä olisi annettava aikoina välttämättömyys, ja takki pitäisi koskaan harjattu tai kammattu. yksittäiset johdot on erotettava käsin.

Karva on Komondor on aina valkoinen verrattuna lajike että Puli on. Pulik (monikko Puli) voi olla valkoinen, musta tai harmaa takit. Musta takki on yleensä paras piilossa likaa valkoinen takki Komondor palvelee tarkoituksiin sekoittamalla lampaat, joka on sleuthing kyky sen paimentaminen päivää. Paitsi karvapeitteen väriin, Komondor ja puli erikokoisia. Kaikkea tietoa Komondor on suurempi ja massiivinen kun Puli on pienempi verrattuna. Painoa Komondor on yleensä 130 kiloa asteikolla kun Puli vain painaa noin 25-30 kiloa. Puli on myös lyhyempi jonka jalka verrattuna Komondor. Puli 's pienempi runko tekee siitä helpommin hallittavissa on hoitotuotteita osastolla.

Kuten mainittiin, puli ja Komondor käytetty työskentelemään yhdessä vartiointi- ja paimentaa karjaa. Puli toimii lauman koiran päivä, kun Komondor ottaa yövuorossa. Mikäli suurpetojen lähellä pakkaus, Puli vaatii usein apua suuremman Komondor sekä rikoksen ja puolustus.Molemmat koirat ovat samanlaisia ​​ja erilaisia ​​ominaisuuksia. He jakavat seuraavat ominaisuudet C suojaava, lempeä, uskollinen, tottelevainen, omistettu, herkkä, rakastava, itsepäinen, kova, luotettava, rakastaa ulkona ja liikunta, itsepäinen, itsenäinen, energinen ja määrätietoinen. Seuraavat piirteet ovat yksin Komondor C laiska (koska se on toipumassa uni edellisenä iltana 's muutos), on petoeläinvalvonnasta, vakava, itsevarma, komentava, alueellinen, aggressiivinen, tahallinen, älykäs, kunnioittaa, helposti tylsää, ja alkaa taistella muita koiria. Toisaalta, puli on oma piirteitä kuin olisi nopea, ketterä, älykäs, leikkisä, rauhallinen, ja puute aggression.

Sekä Komondor ja puli ovat suuria perhekoiria koska ne suojaavat perheen ja kodin. Molemmat voivat elää 10-12 vuosi (Puli voi ylittää joka pidempään vuotta). Molemmat rodut voivat olla pentueen kolme pentua ja voi sopeutua eri ilmasto-olosuhteissa. Sekä Komondor ja puli voi olla lonkkavika. Lisäksi puli voi olla silmätulehdus koska sen hiukset kattaa sen silmät.

Yhteenveto:

1. Komondor on suurempi verrattuna Puli. Toisaalta, Puli voi olla erilaisia ​​takit C musta, valkoinen, harmaa verrattuna Komondor 's valkoinen takki.
2. paimentaminen ja vahtikoirat, Puli vie päivävuorossa kun Komondor on vain valmiudessa saalistaja. Yöllä, Komondor tekee vartioinnin.
3. Komondor on raskaampi ja pitempi verrattuna Puli.