Ero Gopher ja MoleGopher vs Mole

Hyvä nurmikko tai puutarha on loistava paikka rentoutua ja nauttia luonnosta tahansa päivänä ja kulloinkin. Kuitenkin suurin osa rentoutumista ja nautintoa haihtuu kun näemme satunnaista puutarhan ja nurmikon tuholaisia ​​ja niiden käsityötä siinä paikassa. On hyvä tietää, ja joitakin tietoja toivottu asukkaat nurmikon jotta oikea toiminta voidaan tehdä mahdollisimman pian.

Sekä gophers ja myyrät pidetään tuholaisia ​​puutarha- ja nurmikkoa omistajille. Vaikka molemmat eläimet elävät samassa ympäristössä, on monia eroja gophers ja myyrät. Aloita gofferit ovat suurempia kuin mol. Niiden koko on sama pieni orava, kun myyrät ovat yleensä vastaa koko ihmisen 's peukalo, joten mol paljon pienempi.

Heidän käsialaansa on myös toinen paljastava merkki. Koska gophers ovat isompia ja leveämpiä kuin myyrät, niiden tunnelit ovat myös laajempia, syvempi ja suurempi. Heidän mäki 'sisäänkäynti sijaitsee usein kulmassa.

Myyrät, pienempi kahdesta, tekee myös pienen ja tiukempi tunneli. Gophers myös mieluummin kuiva maaperä kun myyrät kuten kosteutta pintansa. Tarkista kasvien alueella. Jos rosebushes revitään ja hävitetään, se 's taskurotta, joka teki nämä iskut. Se' s suosikki kasvi. Vastakkaisella, myyrät Don 't vaivata kasvillisuutta tai minkäänlaista kasvi. Ne kannattivat grubs ja matoja kosteassa maaperässä.

Toinen ero mol ja gophers että myyrät ovat täysin sokeita samalla gophers on hyvä näkö. Silmät myyrät ovat myös täysin katettu kun Gopher voi avata ja nähdä silmillään. Molemmat lajit on myös taipumus hamstrata ruokansa eri menetelmillä. Mooli olisi takki ruokansa myrkyllisiä sylki ja pidä se erityinen ja salaileva huone taas taskurotta napata ruokaa, kuljettaa se olento 's pussi (lähellä posket), ja tuoda sen kotiin.Myyrät ja gophers poikkeavat toisistaan ​​myös muita näkökohtia ulkonäkö. Myyrät on laajennettu ja paljas kuono suuret kaivamaan kynnet, jotka eivät ole suhteessa niiden elin. Niiden turkki on luonnehdittu erittäin pehmeä ja hieno. Samaan aikaan gofferit ovat suuret buckteeth suuremmalla ja rakennettu runko. Niiden pituus on myös pidempi kuin myyrä 's elin. Gophers myös näyttävät enemmän rotta kaltaisia ​​kuin myyrät. Heillä pusseja niiden posket, joita usein käytetään keräämään ruokaa.

Hännän pituus gopher on myös paljon pidempi verrattuna mooli. Kun ensi silmäyksellä, Gopher 's ominaisuuksia voidaan helposti havaittavissa paljain silmin, kun taas myyrä' s ominaisuuksia on vaikeampi erottaa, koska sen turkista.

Kun se tulee 'olla sosiaalinen,' mooli on täydellinen maahan kaveri. Myyrät usein kokoontuvat suurille ryhmille tai perheille tunnetaan työllä. Toisaalta, taskurotta olisi sisällön olla yksin paitsi vaisto jalostukseen. Usein rakentaa omalla alueellaan. Gophers ovat mukavat maanpinnasta ja joskus näkyy ulkopuolella 'koteja.' Vertailun vuoksi mol ei päästä pois luolista paitsi kerätä ruokaa.

Yhteenveto:

1. Gophers ovat suurempia ja laajempia kun myyrät ovat usein pienempiä verrattuna.
2. Gophers puutarhuri 'painajainen, koska se saalistaa kasvien ja kasvillisuuden puutarhassa. Samaan aikaan mol rakastavat hyönteisiä kuten matoja, grubs ja muut hyönteiset.
3. kaksi ovat myös erilaisia, kun se tulee säilytykseen ruokansa. Myyrät käyttävät myrkyllisiä syljen samalla gophers käyttävät säilyttää ruokaa heidän pusseja poskillaan.
4. Myyrät ovat suuria kaivaminen kynnet taas gophers tunnistaa niiden suuret hampaat. Suhteen hännän pituus, gofferit on pidempi hännät kuin mol.