Ero Hirvi ja ElkMoose vs Elk

Koska osa samaa hirvieläin on vaikea useimmat ihmiset tunnistaa hirvi tyypillisestä hirvi. Ja koska hirvi on suurin jako ja suositumpi laji kahdesta, jotkut eivät voi olla tietoinen hirven. Jonka päällä, nimet näiden eläinten myös erilaiset joissakin maissa. Esimerkiksi Alces alces (hirvi) kuin ihmiset kutsuvat sitä Pohjois-Amerikassa, on oudon kutsutaan hirvi joissakin Euroopan maissa etenkin Ruotsissa. Lisäksi vaikka harkitsee amerikkalaisia ​​Cervus canadensis (hirvi), eurooppalaiset kutsuvat tätä peura Wapiti.

Mitä sen yleisten fyysisten ominaisuuksien kuitenkin hirvi on suurempi kuin hirviä. Se on myös suurempi palmate sarvet (miehillä). Lisäksi hirvi näyttää olevan sipulimainen nenä (voimakkaampaa miehillä) samalla poissaolevan piirre hirviä.

Mutta jotkut asiantuntijat hahmottaa kaksi hirvieläinten nojalla eroa niiden kappaleita. Porot metsästäjät hyödyntää tätä tietoa aloittaa tehokkaamman metsästys toimintaa molemmat ovat paljon kysyntää niiden lihan ja sarvet. Näiden metsästäjät, hirvi yleensä jättää tulostaa neljä tuumaa pitkä ja kolme tuumaa leveä. Toisaalta, hirvi on isompi jalanjälki. He sanovat hirvi tulostaa voi olla yksi kolme tuumaa pidempi kuin härkä hirvi.
Kaksi hirvieläinten poikkeavat myös muoto niiden sorkat Kavion kärki kuuluva hirvi on hieman pyöristettyjä vastakohtana hirven joiden pointier kavio kärki. Tylppä hoofs joukossa hirvien on suunniteltu niille matkustamaan pidempiä matkoja samalla niiden vastine doesnt 't vaativat, kuten hirvi on eri vaeltava kuvio heille pointier hoofs.

Koska suurempi ruumiin koon joukossa tyypillinen hirvi, jälkensä uppoaa syvemmälle maaperään. Sytytin jalat ja hieman pienempi rakentaa hirven lähtee matalampi jälkiä maahan. Tämä riippuu tietenkin siitä, minkä tyyppistä maahan (kova tai pehmeä).Hirvi myös eroaa useimmista hirvien suhteen matkoilla ominaisuuksista. Useimmat tai kaikki hirvi haluavat matkustaa yksin tai pienissä määrin (harvinainen). Kun he matkustavat pareittain tai enemmän, ne ovat yleensä kävely poikasia. Elks yleensä pakata karjoissa. Tämä on yksi helpoimmista menetelmiä erottamaan kaksi.

Yhteenveto:

1. Moose ovat suurimmat ja suositumpi jäseniä hirvieläin. Hirvi vain asettaa toinen.
2. Hirvet pienempiä jalanjäljet ​​verrattuna hirvi.
3. Hirvet on tylppä kavio vihjeitä kun hirvi on pointier niistä.
4. Hirvet jättää matalampi kappaleita vastakohtana hirvi 's syvemmälle raitamerkintöjä.