Ero musta ja ruskea CricketsMusta vs Brown Crickets

Musta ja ruskea sirkat ovat muunnelmia yhteisen kriketti perheen Gryllidae. Perhe Gryllidae kuuluu Orthoptera ja alaheimolle Gryllinae.

Koska sekä lajien ja osa perhettä, ne liittyvät läheisesti heinäsirkka ja katydids. Kuten sirkat, ne ovat scavengers, jotka luokitellaan kaikkiruokainen. Heidän ruokavalio, sirkat syödä kaikkea ja mitään. Tämä tarkoittaa niiden pääasiallinen ruoka on kuollut tai kuolemaisillaan eliöiden ympäristössään. Se voisi olla kuollut kasvi tai kuolleita hyönteisiä. Vaihtoehtoinen keino elintarvikkeiden käsittää 'bug grub' sekoitus ruokaa ja ravintolisiä tai hedelmiä ja vihanneksia.

Sirkat ovat tunnettuja sirkutusta ääniä. Nämä äänet suoritetaan vain koiras sirkat hieromalla edessä kaksi siipeä yhdessä. Heidän erillistä anatomia sisältää litteän rungon, suuri ja lihaksikas takajalat, voimakas leuat pureminen, pitkät antennit (kutsutaan tunnustella), ja pieni, sitkeä, edessä siivet.

Sirkat mustalla tai ruskea väriaineita luokitellaan talon ja kentän sirkat vastaavasti. Merkitys ruskea sirkat ovat yleensä löytyy sisältä asuntojen taas musta sirkat ovat yleensä löytyy ulkopuolella ympäristössä.

Musta ja ruskea sirkat poikkeavat monin tavoin. Ilmeisin ero on väri kehonsa. Musta sirkat (tieteellinen nimi Acheta assimilis) pidetään meatier ja suurempia. Niiden kuori on myös vaikeampi purra varten eläimen sen ruokaa, ja ne liikkuvat hitaasti mutta ovat aggressiivisempia kuin ruskea kollegansa. Musta sirkat ovat huomattava pysymään päällä suurimman osan ajasta. Musta sirkat ovat myös huomattava niiden spindlier jaloissa.

Toisaalta, ruskea sirkat (tunnetaan Acheta domesticus) on pehmeämpi kuori tai tukiranka, hypätä useammin verrattuna mustan sirkat. Ne ovat myös ohuempi ja kompaktimpi kuin mustat mallit. Brown sirkat voi ostaa myös lemmikkieläinten ruokaa irtotavarana lemmikkieläinkaupoissa tai kotimaassa jalostettu ruoka.Suhteen luonne, ruskea sirkat ovat oppivainen taas mustat sirkat ovat aggressiivisempia ja taipumus purra. Musta sirkat ovat myös alttiita äänekkäämpiä ja syödä enemmän kuin heidän ruskea kollegansa.

Sekä musta ja ruskea sirkat ovat ihanteellisia lemmikkeinä ja elintarvikkeiden muille eläimille. Lemmikkeinä, musta ja ruskea sirkat ovat melko vähän huoltoa, mutta erittäin suosittu. Niiden suosio johtuu varten chirping ääniä he tekevät. Ylläpitäminen musta tai ruskea kriketti vaatii kotelo asianmukainen tuuletus ja yksinkertainen elintarvikkeet. Pitäminen kriketti lämmin on myös tärkeä näkökohta, sillä sirkat don 't yleensä hengissä ohi talvikauden.

Monet lajikkeet sirkat ovat suosittuja ruokinta elintarvikkeita muita eläimiä, kuten matelijat (sammakot, liskot, iguanas, kilpikonnat, salamanterit) ja hämähäkkejä. Brown ja musta sirkat ovat usein unohdettu tai sirotellaan täydentää jauhetta ennen syöttöä lemmikin. Tätä prosessia kutsutaan 'gut loading'. Kuitenkin sirkat pitäisi olla likaa hyönteismyrkkyjen ennen ruokkimasta lemmikki.

Yhteenveto:

1. Musta sirkat kutsutaan yleisesti alan sirkat samalla ruskea sirkat kutsutaan kotisirkka.
2. Musta sirkat ovat suurempia, aggressiivisempia, ja yleensä ei hypätä ympäri, kun ruskea kollegansa ovat pienempiä, ohuempi, oppivainen, ja käyttää niiden jalat hyppäämiseen.
3. Huolimatta monikerin kuin 'hiljainen' heinäsirkat, ruskea sirkat myös samaa ääntä kuin musta sirkat.
4. Musta sirkat ovat kovempia elin tai tukiranka taas ruskea sirkat on pehmeämpi niistä. Tämä ero tekee ruskea sirkat lempiruoka valinta lemmikkieläinten omistajille.