Ero Coho ja Chinook Salmon Coho vs kuningaslohi

Kala on yksi tärkeimmistä resursseja maailmanlaajuisesti. Sen lisäksi kala on olennainen osa ihmisen 's ruokavalio, kalat ovat myös pidetään lemmikkeinä tai pyydystetään virkistykseen. On yli 31000 kalalajit, ja ne löytyvät useimmissa vesistöjä, kuten järvien, jokien , valtameret ja meret.
Lohi on kalalajien Salmonidae- perheessä. Lohi löytyy pitkin rannikkoa Pohjois-Atlantin, Tyynenmeren ja Suurten järvien Pohjois-Amerikassa. Lohi on myös nostetaan ja kasvatetaan kautta aqua viljelyä.
Jotkin lohen syntyy makeassa vedessä sitten matkustaa merelle, jossa ne kasvavat ja palaa makean veden lisääntymään, kun taas toiset pysyvät makeassa vedessä koko elämänsä. Niillä on erittäin hyvä haju muisti ja tiedetään palata missä ne ovat syntyneet munimaan.
On olemassa kaksi suurta lohilajien:

Atlantin valtameren lajit:

Lohi joka löytyy pohjoisen jokiin ja rannikoilla meressä.
Land-lukittu lohi, joka löytyy järvien Pohjois-Amerikassa ja Pohjois-Euroopassa.

Tyynimeri laji:Kirsikka lohi joka löytyy Länsi Tyynellämerellä, Japani, Korea ja Venäjä.
Koiralohi joka löytyy Kaliforniassa, Japanissa, Kanadassa, ja Siperiassa.
Kyttyrälohi joka löytyy Alaskassa, Kanadassa, Siperiassa ja Koreassa.
Punalohi joka löytyy Kaliforniassa, Japanissa, Kanadassa, ja Siperiassa.
Hopealohi joka löytyy Alaskassa, British Columbia, ja Kanada.
Kuningaslohi joka löytyy Kanadassa ja Brittiläisen Kolumbian, California, Alaska, ja Venäjällä.

Hopealohi löytyy myös Japanissa, itse asiassa se on valtion eläin Chiba, Japani. Se tunnetaan myös Silver Salmon ottaa tummansinisestä selästä ja hopea puolin kun meressä. Kun he palaavat makean veden, niiden sivut muuttuvat punaisiksi ja tummia läikkiä selässään.
Se on peli kala ja on yksi suosituimmista urheilun kalaa Yhdysvalloissa. Ne voidaan kalastaa heinäkuun ja joulukuun käyttää valoa kalastusvälineet. Verrattuna muihin lohilajit, Coho sisältää suuren määrän rasvaa.
Chinook lohta, toisaalta, on suurin laji lohen perhe. Se tunnetaan myös kevään Salmon, musta Lohi, Blackmouth, Hook Bill Lohi, Turpa Lohi, Quinnat Lohi, ja King Salmon. On erittäin harvinaista ja kallista verrattuna muihin lohilajit. Se on sinivihreä tai violetti takaisin, hopea sivut, ja mustia sen pyrstö ja runko. Ne munivat syvissä vesissä kuin useimmat muut lohilajit.
Yhteenveto:

1. Coho on lohilajit joka löytyy Alaskassa, Kanadassa ja Japanissa taas Chinook on lohilajit joka löytyy Alaskassa, Kaliforniassa, Venäjä, Japani, ja Kanadassa.
2. Coho tunnetaan myös Silver Salmon kun Chinook tunnetaan myös King Salmon.
3. Chinook on suurin lohilajit kun Coho on suosituin urheilun kalaa Yhdysvalloissa.