Ero Yorkie ja SilkyYorkie vs Silky

Kun se tulee alas vertaamalla rotuja, ero Yorkie ja Silky voidaan määritellä vain rotu standardeja. Yksittäiset koirat voivat vaihdella rotumääritelmät, vaikka ne ovat puhdasrotuisten koirien.

Yorkie on 'hienompi' koira, joka tarkoittaa hänen luusto on pienempi, hänen turkki on hienompaa, ja hän on yleinen muutaman kilon pienempi kuin hänen hyvin läheinen sukulainen, Silky. Hienompaa turkista taipumus kasvaa hieman pidempään, ja on tottunut parhaillaan takkuinen, usein päivittäin. Silkkinen yleensä se on suurempi, joilla on laajempi luusto.

Turkin doesnt 't mat yhtä helposti, koska se on yleensä juuri ja juuri paksumpi, ja usein doesnt' t kasvaa paljon enemmän kuin pelkkä 4 tuumaa. Molemmat koirat vaativat edelleen päivittäin hoitotuotteita. Yorkie on myös todennäköisesti raskaampien shedder kahden rotuja. Silti, suhteellisesti ottaen, ei koira voidaan pitää raskaan murhaajaksi kuten monet suuremmat rodut.

Kun koskettaa turkista, Yorkie on turkki, joka on niin hieno ja pehmeä, että se kirjaimellisesti tuntuu viileämpi kuin kätesi lämpötila. Sitä karkeampi turkin Silky tulee liittyvän syntyperän Australian terrieri.Vaikka molemmat rodut ehdottomasti kuljettaa itsepäinen putki, Yorkie on ehdottomasti vahvempi tahtoinen on kaksi koiraa. Hän on enemmän järkkymätön noin saada tiensä ja löytää tapoja saada mitä haluaa, vaikka se tarkoittaa joutumassa vaikeuksiin. Silkkinen pidetään voimakastahtoinen koira, mutta on helpompi kouluttaa, ja on todennäköisempää työskennellä ilo hänen ihmisen, kuin pelkästään hoitoon palkintoja.

Silkkinen on enemmän erottuva profiili, koska hänen kuono ja hänen päänsä ovat suurempia ja näkyvämpiä kuin Yorkie. He kutsuvat Yorkie 'neliö' rotu, mikä tarkoittaa, että suhteellisesti hän tulee muistuttaa neliö. Hänen ruumiinsa pituuden tulee olla lähes samat mitat kuin hänen korkeus. AKC edellyttää, että hän painaa enintään 7 kiloa, ja hänen mittaukset ei pitäisi 't olla yli tuuman päältä. Silkkinen myös suurempia korville. Ne lepäävät kauemmas taaksepäin päähän kuin Yorkie' s pienikorvaisille.