Ero musta ja KarhutMustakarhut vs Karhut

Se on todella sekava kertoa mustan karhun karhun. Ero voidaan tehdä ainoastaan, jos karhua tiiviisti seuranneet.

Yksi tärkeimmistä eroista on niiden väri itse. Karhu on värejä, jotka vaihtelevat vaalea väri mustaksi. Nämä baarit ovat kevyempiä kärki vartija karvat. Väri mustakarhuja vaihtelee valoa blondi mustaksi. Lisäksi nämä karhut vain vaalea väri patch rinnassa alueella. Kuono tulee myös vaaleilla väreillä.

Toinen ero huomattava mustan ja karhua on koon. Ruskea karhut ovat suurempia kuin musta karhut. Keskimääräinen mies karhu painaa noin 225 kiloa, kun taas miehen Black Bear painaa noin 180 kiloa. Ruskea karhua nähdään myös olevan hieman pitempi kuin musta karhut. Keskimääräinen karhu on korkeus metrin hartioiden taas musta karhu on vain 0,9 metriä.

Verrattaessa fyysinen ominaisuuksia, karhun on olkapää humps, joita ei näe musta karhuja. Kun tarkastellaan kasvot, voidaan nähdä, että karhun on masennus välillä silmät nenä päähän. Toisaalta, musta karhut ovat suoraviivaisesti otsan ja nenän kärki. Musta karhut ovat suurempia korvat ja teroitetaan verrattuna karhun.On myös suuri ero kynsissä. Ruskea karhuja on suuremmat kynnet kuin musta karhut. Ruskea karhut ovat kynnet, joka mittaa noin viiden 10 cm. Päinvastoin, musta karhut ovat kynnet, jotka mittaavat noin 4 cm. Kynnet ruskeakarhun näkyvät jos sillä se ei näy mustaa karhuja.

Yhteenveto

1. Karhu on värejä, jotka vaihtelevat vaalea väri musta väri. Väri mustakarhuja vaihtelee valoa blondi mustaksi.
2. karhua ovat suurempia kuin musta karhut. Keskimääräinen mies karhu painaa noin 225 kiloa, kun taas miehen Black Bear painaa noin 180 kiloa.
3. karhua nähdään myös olevan hieman pitempi kuin musta karhut.
4. karhua on olkapää humps, joita ei näe musta karhuja.