Ero Mehiläiset ja BumblebeesMehiläiset vs Bumblebees

Mehiläisiä ja kimalaisia ​​kuuluvat samaan perheeseen tunnetaan Apidae. Se voisi olla vaikea nähdä eroa näiden kahden välillä, koska niillä on paljon yhteistä. Kimalaiset on yleinen termi, joka viittaa kaikkiin mehiläisten Bombus geenejä.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan huomannut on kooltaan mehiläisiä ja kimalaisia. Yleensä kimalaisia ​​ovat suurempia kuin normaali mehiläisiä. Toisin kuin mehiläiset, kimalaisten on pyöreä ja karvainen elimet. Toinen asia, joka voi huomataan kimalaisia ​​on, että ne ovat lyhyitä ja pehmeä karva rungossa, mikä tekee niistä tuntuu hieman sumea.

Mikäli pistot, The kimalaiset eivät menetä pisto ja kuolevat, kun ne käyttävät sitä, kun kyseessä on mehiläisiä. Toisin pistin mehiläisten, piston kimalainen puuttuu väkäsiä, mikä tarkoittaa, että nämä mehiläiset voivat pistää useammin kuin kerran.

Puhuttaessa aggressiivisuus, mehiläisten tiedetään olevan aggressiivisempi kuin kimalaisten. Kimalaisten yleensä hidasta ja lempeä.

Verrattaessa nokkosihottuma, sekä kimalaisia ​​ja mehiläisiä elävät yhteisöissä. Erona on se, että pesäke kimalaisia ​​on pienempi verrattuna normaalien mehiläisiä.Useimmat mehiläiset ovat mustat. Toisaalta, kimalaisten tulevat musta ja keltainen sävyjä. Jotkut kimalainen lajit myös mukana kantoja punainen tai oranssi.

Sekä kimalaisia ​​ja mehiläisiä syövät mettä ja ne molemmat tuottavat hunajaa. Kuitenkin kimalaisia ​​tuottavat vain pienen määrän hunajaa verrattuna, että mehiläisten.

Kimalaiset ovat laajalti viljellään maatalouden tarkoitukseen, koska ne ovat hyviä pölyttäjiä. Toisaalta, mehiläiset viljellään hunajaa.

Yhteenveto
Kimalaisten ovat suurempia kuin normaali mehiläisiä.
Toisin kuin mehiläiset, kimalaisten on pyöreä ja karvainen elimet.
Toisin pistin mehiläisten, piston kimalainen puuttuu väkäsiä, mikä tarkoittaa, että nämä mehiläiset voivat pistää useammin kuin kerran.
Mehiläiset ovat tunnetusti aggressiivisempi kuin kimalaisten. Kimalaisten yleensä hidasta ja lempeä.
Siirtomaa kimalaisia ​​on pienempi verrattuna että normaalin mehiläisiä.
Kimalaiset ovat laajalti viljellään maatalouden tarkoitukseen, koska ne ovat hyviä pölyttäjiä. Toisaalta, mehiläiset viljellään hunajaa.