Ero White and Green AshWhite Ash vs? punasaarnin

Ash puu on hyvin paljon mieluummin puuseppien ja käsityöläisten koska sen joustavuus, monipuolinen ominaisuuksia ja lujuutta. Yksi voi törmännyt eri lajikkeiden saarnia ja suosikki niistä ovat valkoinen ja vihreä tuhka.

Valkoinen tuhka on valkosaarni ja vihreä tuhka on punasaarni Marshall. Täällä voimme keskustella joitakin eroja valkoisen ja vihreän tuhkaa.

Yksi voi helposti erottaa vihreä tuhka valkoinen tuhka vain katsomalla lehtiä. Vihreä tuhka lehdet ovat pienempiä kuin valkoinen tuhka lehtiä. Ero on havaittavissa lehtien arvet. Lehdet valkoinen tuhka jättää U- muotoinen arpi jos sillä lehdet vihreät tuhka lehdet D '' muotoinen arpi.

Valkoiset tuhka saa nimensä, koska valkoinen vihreä lehti undersides. Joissakin valkoinen tuhka puita, lehdet ovat oranssi tai keltainen väri, joka saa siirtää violetti tai punainen väri myöhemmässä vaiheessa. Punasaarnin saa nimen, koska lehdet ovat täysin vihreitä.

Valkoiset tuhka kasvaa pitempi kuin vihreä tuhka. Valkoista tuhkaa tiedetään päästä korkeus 80 jalkaa pitkä taas Green tuhka tiedetään kasvavan noin 70 jalkaa pitkä.Valkoinen tuhka yleensä kasvaa kosteassa maaperässä, erityisen hyvin valutettu maaperän ottaa neutraali pH happamuutta. Toisaalta, vihreä tuhka kasvaa kaikissa maalajit, kuten savi, kivinen, hiekkamaassa. Toisin kuin valkoinen tuhka, vihreä tuhka kestää kaikissa ympäristöolosuhteissa. Kun valkoinen tuhka tarvitsee täydessä auringonpaisteessa kasvaa, vihreä tuhka kasvaa täydessä auringonpaisteessa sekä osittainen auringonvaloa.

Toinen huomattava ero näiden kahden välillä saarnia on niiden kuori. Toisin kuin vihreä tuhka, valkoinen tuhka haukkuu tule liuskainen.

Yhteenveto

1. lehdet vihreä tuhka ovat pienempiä kuin lehdet valkoinen tuhka.
2. Lehdet valkoinen tuhka jättää U- muotoinen arpi jos sillä lehdet vihreät tuhka lehdet D '' muotoinen arpi.
3. valkoinen tuhka saa nimensä, koska valkoinen vihreä lehti undersides. Punasaarnin saa nimen, koska lehdet ovat täysin vihreitä.
4. valkoinen tuhka kasvaa pitempi kuin vihreä tuhka.
5. Valkoinen tuhkaa yleensä kasvaa kosteassa maaperässä, erityisen hyvin valutettu maaperän ottaa neutraali pH happamuutta. Toisaalta, vihreä tuhka kasvaa kaikissa maalajit, kuten savi, kivinen, hiekkamaassa.