Ero Tornado Watch ja varoitusTornado Watch Vs Varoitus

Meteorologit, sää ennustajat, ja tornado metsästäjien kaikkien täytyy tietää eri sää- ehdot, jotka on annettava tiedoksi yleisölle aikoina ilmastokatastrofeista. Jotkut näistä termeistä sisältyy 'varoitus' ja 'katsella', kuten 'tornado varoitus' ja 'tornado katsella.' Valitettavasti monet yhteinen maallikko doesnt 't tietää, miten erottaa kaksi.

Pohjimmiltaan tornado katsella annetaan, kun olosuhteet tuntuvat olevan oikeassa tai kun meteorologit sitä mieltä, että muuttujat ovat suotuisat tornado tapahtuu. Yksinkertaisesti sanoi, tornado ei ole vielä nähty tässä vaiheessa. Tornado varoitus on erilainen, koska tämä on vakavampi puhelun tehdä. Tämä tarkoittaa, että asiantuntijat ovat jo nähneet todellinen tornado. Vaikka se on myös mahdollista vaatia tornado varoitus ilman todella nähdä kypsästi muodostunut tornado, se voidaan myös ilmoitti, koska se on jo erittäin selvä, että se näkyy lähiaikoina. Varoitukset myönnetään myös silloin, kun tornado on jo alkanut muodostaa tai jos paikallinen tornado tutka on kiihtynyt signaalin tornado.

Mitä soveltamisalan alueen mukana tornado katsella, se on suhteellisen suurempi kuin varoitus. Kello on yleensä annettu 50% valtion 'kokonaispinta-ala ja joissakin tapauksissa koko tilan. Mutta tornado varoitus, tämä on yleensä myönnetty tarkemman soveltamisalan kuin yhden tietyn maakunta ainoastaan ​​tai yhdessä muutamia muita .Kun tornado kello on annettu ja jos olet alueella vaikuttaa ennusteen, sinun pitäisi alkaa etsiä sopiva tornado todiste suojien ja tiedostaa siitä vakaan virtaava päivitykset ilmastosta. Tornado varoitus, tämä on aika, jolloin te todella täytyy etsiä suojaa niin pian kuin mahdollista, koska tornado on todennäköisesti osunut maahan.

Sanotaan, että tornadot ovat hyvin tappava tuhoava voima, joka voi kirjaimellisesti kaapia koko maa kentät ja jättää kaupunkialueilla pysähdyksissä päiviä. Näin ollen on erittäin tärkeää tietää erot tornado varoitus ja tornado katsella. Nämä ovat seuraavat:

1. Tornado varoitus puhelu on paljon vakavampi kuin tornado katsella puhelun.
2. Tornado varoitus yleensä myönnetään tarkemman ja rajoitetulle alueelle verrattuna tornado katsella joka on tavallisesti myönnetty laajemmalla alueella.