Ero Hilse ja TäitHilse vs Täit

Väärinkäsityksiä ympäröivä täit ja hilse on paljon. Ottaa käsitys näiden pienten loisten ja miten ne vaikuttavat ihmisten on suuri merkitys. Täit ovat yleensä vastuussa monista ehtoja päät ihmisen. Jos ne eivät ole kunnossa ja koska asianmukaista huomiota, että ne ansaitsevat, he voivat helposti muuttua täysimittainen tartuntoja.

Yksi yleisimmistä ehdot, joka on vastuussa ihmisen pediculosis, melko yleinen kehittyneissä maissa, on täi. Se on pieni, imevä hyönteinen, joka asuu hiuksista. Selviytyäkseen, se tarvitsee lämpimän, kostean ympäristön verta. Mielenkiintoista on, että täitä eivät aiheuta sairauksia.

Erot hilseen täit ovat monet. Täit ovat kahdesta kolmeen millimetriä pitkä. Heillä ei ole siipiä, ja sen seurauksena voi hypätä tai lentää. Kun täysikasvuinen, aikuisen siinä monta munaa päivässä. Yleensä se kestää noin seitsemän päivää munat kuoriutuvat ja kymmenen päivää kypsyä ja alkaa tuottaa omia. Tämä on melko lyhyt aika ja palvelee antaa välähdyksen kuinka nopeasti nämä loiset voivat lisääntyä. Hilse, toisaalta, on kuolleet solut, jotka eivät voi antaa mitään munia.

Ero hilseen täitä on hilse näkyy valkoinen väri ja putoaa satunnaisesti pään. Täit ovat paljon tummempi, kun ne ovat yhä elossa ja näyttää valkoiselta, jos ne ovat kuolleet. Kyky kiinni pää on seurauksena joidenkin sementin kaltainen aine, joka tuotetaan kun munia viedään.

Toisaalta, toinen ero hilse ja täit että hilse on outo ehto, joka kehittää seurauksena liiallisen irtoaminen kuolleita ihosoluja päänahan. Tämä siis tarkoittaa eroa hilse ja täit että hilse ei ole elävä organismi.

Toisin kuin täit, jotka ovat elossa, hilse on vain kokoelma kuolleita ihosoluja. Se esiintyy missä iässä tahansa ja esiintyy seurauksena normaalin kasvuvaiheen prosessi. Ei ole mahdollista pysäyttää irtoaminen kuollutta ihoa, koska se on luonnollinen prosessi, joka seuraa kasvua. Jotkut ihmiset on taipumus irtoa paljon enemmän kuolleita soluja kuin toiset. Kyse on niiden geenien. Näin ollen ei ole mahdollista mitata tarkan määrän tai kuolleiden solujen määrä, että henkilö suojista päivässä.

Yhteenveto:

1. Erot hilseen täit ovat:

2. Täit ovat vastuussa monista olosuhteet ihmisen pään ja päänahan.

3. hilse ei ole vaikutusta hiustenlähtö ihmisen pään.

4. Jos et huolehtia täitä, se voi tulla täysimittainen tartuntoja.

5. Hilse voi olla tartuntoja.6. Täit ovat hyönteisiä elävät hiuksista.

7. Hilse on kokoelma kuolleita ihosoluja päänahan.

8. Täit ovat paljon suurempia; ne ovat viisikymmentäkahdeksan yli kaksi millimetriä pitkä.

9.Dandruff on hyvin pieni kuolleita ihosoluja.

10.Lice pystyvät munia.

11. Hilse voi antaa mitään munia.

12. Täit näkyvät tummat, kun ne elävät.

13. Hilse on väriltään valkoinen.

14. Täit kiinni hiuksiin ja päänahkaan.

15. Hilse putoaa satunnaisesti.