Ero Kuluminen ja AttritionKuluminen vs Attrition

Kuluminen ja poistuma ovat kaksi eri termejä, joka liittyy erilaisiin tieteiden kuten geologian ja lääketieteessä. Yksi voi törmännyt paljon eroja Kuluminen ja poistuman.

Geologisiin kannalta, Kulutusta viittaa päällään tai tuhoutumisen pinnan hiukkasten kuten prosessissa sedimentin kuljetus. Toisaalta, poistuman viittaa laajaan vähentämiseen tai Winnowing koko hiukkasten. Vaikka kulutusta on rajoitettu pinnallinen tuhoaminen, poistuma ei rajoitu tällaiseen tuhoa.
Kuluminen tapahtuu, kun yksi kallion lyödä toista pintaa. Esimerkiksi kallio tai kivi, joka on upotettu jäätikkö hierotaan vasten kallion tai puolella, kun jäätikön siirtyy alas mäkeä. Poistuma voidaan kutsua eräänlaisena joen tai rannikon eroosion joissa pinta pestään pois. Attrition tapahtuu myös, kun kallio tai kivi taukoja pilkkoutuvat pienemmiksi pesussa alavirtaan.
Kun puhutaan lääketieteen, Kulutusta kutsutaan kuin haava aiheuttama pintavaurioita ihon. Mekaanista, haava ei ole kovin syvä ja jos on verenvuotoa, se ei ole kovin vakava ja vain vähäisiä. Kuluminen haavoja tapahtuu, kun iho joutuu liikkuva yhteyttä joihinkin karhea pinta, joka johtaa hankausta pois tai grining ylemmän kerroksen orvaskeden. Toisaalta, Attrition haavat aiheutuvat hankaamalla tai hankauksen kuten hionta hampaat.

On myös toinen merkitys poistumaa. Poistuma viittaa myös henkilöstön vähentämiseen yrityksissä läpi tavanomaisen prosessin kuten eroaminen tai eläkkeelle.

Yhteenveto

1. Kuluminen rajoittuu pinnallinen tuhoaminen; poistuma ei rajoitu tällaiseen tuhoa.2. Kuluminen viittaa päällään tai tuhoutumisen pinnan hiukkasten kuten prosessissa sedimentin kuljetus. Toisaalta, poistuman viittaa laajaan vähentämiseen tai Winnowing koko hiukkasten.

3. Kuluminen haavoja tapahtuu, kun iho joutuu liikkuva yhteyttä joihinkin karhea pinta, joka johtaa hankausta pois tai grining ylemmän kerroksen orvaskeden. Toisaalta, Attrition haavat aiheutuvat hankaamalla tai hankauksen kuten hionta hampaat.

4. Kuluminen tapahtuu, kun yksi kallion lyödä toista pintaa. Poistuma voidaan kutsua eräänlaisena joen tai rannikon eroosion joissa pinta pestään pois. Attrition tapahtuu myös, kun kallio tai kivi taukoja pilkkoutuvat pienemmiksi pesussa alavirtaan.