Ero Whale ja SharkWhale vs Shark

Valaat ovat nisäkkäitä ja hait ovat kaloja.

Kun valaat synnyttää nuorille, haita munia. Toisin kuin nuori hait, nuoret valaat syötetään maitoa. Valaat nostaa niiden poikaset taas hait eivät.

Valaat ovat luut taas hait ei ole luita vaan rustoa. Valaat ovat paljon suurempia kuin hait. Sinivalas on suurin kaikista nisäkkäiden maapallolla. Kun valaan painaa yli 100 tonnia, hai painaa noin 2000 kg.

Sharks metsästää ruokansa. Valaat ei ole tätä metsästys taipumus. Planktonin ja krilli ovat elintarvike- valaita. Kuitenkin hammasvalaat syövät mustekalaa ja pieniä kaloja. Hait syövät kaloja ja kaikki merieläinten. Hait voivat syödä muiden haiden taas valaita eivät syö muita valaita.

Valaat tuota ääntä, jolla ne kommunikoivat toistensa kanssa ja etsiä ruokaa. Valaat tuottaa monenlaisia ​​melun ja jopa laulaa. Sharks ei ole tämäntyyppisiä viestintätaitoja.

Valaat voi päästä korkeus 35 metriä, ja hain voi päästä korkeus kuusi metriä.Hait ei tiedetä nukkua, mutta on mahdollista, että valaat eivät nukkua, koska ne ovat nisäkkäitä.

Valaat ovat hyvin ystävällisiä kohti ihmisille ja erityisesti delfiinit joiden tiedetään uida yhdessä uimareita. Valaat ovat myös koulutettu viihteelle villieläinpuistoja ja Sea World puistoissa. Hait eivät ole ystävällinen ja ei kouluteta viihdettä.

Sharks reagoivat tahattomasti takia vaistot. Valaat tiedetään olevan itsemääräämisoikeutta vanhoina ja loukkaantunut valaat ovat tiedossa itsemurhan.

Valaat vaeltavat kausittain paikasta toiseen. Hait ovat tällaisia ​​vaeltavat taipumusta. Valaat ovat myös uhanalaisia ​​taas hait eivät ole.

Yhteenveto:

1. Kun valaan painaa yli 100 tonnia, hai painaa noin 2000 kg.
2. Whales synnyttää poikaset; hait munia.
3. Plankton ja krilli ovat elintarvike- valaita. Kuitenkin hammasvalaat syövät mustekalaa ja pieniä kaloja. Hait syövät kaloja ja kaikki merieläinten.
4. Valaat tuota ääntä, jolla ne kommunikoivat toistensa kanssa ja etsiä ruokaa. Sharks ei ole viestintätaidot.
5. Valaat vaarantuvat taas hait eivät ole.
6. Valaat ovat hyvin ystävällisiä kohti ihmisille ja erityisesti delfiinit joiden tiedetään uida yhdessä uimareita.