Ero Mehiläiset ja Yellow JacketsMehiläiset vs Yellow Jackets

Mehiläiset ja keltainen takit ovat suurimman osan ajasta niin kutsutut samat, mutta ne ovat todella erilaisia. Mehiläiset ja keltainen takit kuuluvat eri perheitä.

Verrattaessa värit, mehiläiset ja keltainen takit ovat erilaisia. Mehiläiset tulevat musta, ruskehtavan keltainen ja tan värejä. Päinvastoin, keltainen takki tulevat kirkkaan keltainen väri. Vaikka elimet mehiläisten on peitetty karvat, keltainen takki ei tule paksu kerros hiukset, mutta ovat elimiä, jotka ovat kiiltävät.

Mehiläiset yleensä syövät mettä. Toisaalta, keltainen takki ravinnokseen kasvien ja eläinten asiaa.

Vuonna pesiä, voi törmännyt erot mehiläisten ja keltainen takki. Vaikka mehiläisyhdyskunta kestää yli vuoden, siirtomaa keltainen takki kestää vain vuoden. Keltainen takit kuolevat jälkeen vuodessa vain talvihorroksessa kuningatar eloonjääneelle. Vaikka mehiläiset aina mieluummin tehdä pesiä maanpinnan yläpuolella kuin alkuun oksia, keltainen takki tekevät pesiä sekä yläpuolella ja maan alla.Verrattaessa pisto, pistin mehiläisten on piikkilanka ja pukea ihon. Toisaalta, pistin keltainen takki on barbless ja vedetään, kun myrkky ruiskutetaan ihoon. Kun mehiläisen pistot tämä tarkoittaa myös sitä, että mehiläisten kuolee pian pisto taas keltainen takki ei kuole jälkeen pisto.

Toisin kuin mehiläiset, keltainen takit tiedetään olevan aggressiivisempi. Mehiläiset ovat rauhallisia ja sileä ja ne saavat sitä sekoitetaan ääniä. Keltainen takit saada harmitti edes pienintäkään ääniä ympärillä.

Yhteenveto
Mehiläiset tulevat musta, ruskehtavan keltainen ja tan värejä. Päinvastoin, keltainen takki tulevat kirkkaan keltainen väri.
Mehiläiset yleensä syövät mettä. Toisaalta, keltainen takki ravinnokseen kasvien ja eläinten asiaa.
Kun ruumiit mehiläisten on peitetty karvat, keltainen takki ei tule paksu kerros hiukset, mutta ovat elimiä, jotka ovat kiiltävät.
Vaikka mehiläisyhdyskunta kestää yli vuoden, siirtomaa keltainen takki kestää vain vuoden.