Ero Crickets ja heinäsirkkoja Crickets vs Grasshoppers

Useimmat ihmiset saada sekoittaa erot heinäsirkkoja ja sirkat. Vaikka kaksi hyönteiset näyttävät samanlaisilta, niillä on monia eroja.

Heinäsirkkoja ja sirkat kuuluvat samaan Orthoptera järjestyksessä, ja ne kuuluvat eri suborders. Vaikka heinäsirkkoja kuuluvat alalahko Caeliferans ja kriketti kuuluu alalahko Ensifera.

Vaikka heinäsirkka on diurnal hyönteinen, sirkat ovat yöllisiä hyönteisiä. Tämä tarkoittaa, että heinäsirkkoja mennä ulos päivänvalossa ja sirkat mennä ulos yöllä,.

Kokonsa, heinäsirkka on suurempi kuin kriketti. Väriaineiden, heinäsirkka tulee värit: neutraali, vihreä, harmaa tai vaaleanruskea. Toisaalta, sirkat tulevat kirkkaita tai tummia värejä.

Vaikka heinäsirkkoja voi lentää ja hypätä, sirkat vain vain hypätä. Vain joitakin kriketti lajeja lentää.
Toinen erottuva ero heinäsirkkoja ja sirkat on, että jälkimmäinen tulee pidempi antenneja.Vaikka molemmat heinäsirkkoja ja sirkat tekevät sirkutusta ääniä, ne tuottavat ääniä eri paikoista. Kriketti tekee chirping äänen hieromalla siivet. Tarkemmin, sirkat hieroa alkuun yksi siipi hampaita pitkin alaosassa puolella toinen siipi. Vain mies sirkat tuottaa äänen. Mutta heinäsirkka tuottaa äänimerkkiä hieromalla takajalkojen kanssa siivet. Heinäsirkkoja sitten kiinni ääntä pikku korvat jotka sijaitsevat pohjan vatsan. Vuonna sirkat, ääni hivelevä elin sijaitsee etujalat.

Heinäsirkka on kasvissyöjä taas sirkat saalistushintoja, kasvissyöjä, ja kaikkiruokainen.
Sanotaan, että on olemassa noin 900 kriketti lajia ja noin 8000 heinäsirkka lajia.

Yhteenveto:

1. Grasshoppers kuuluvat alalahko Caeliferans, ja sirkat kuuluu alalahko Ensifera.
2. Grasshoppers ovat suurempia kuin heinäsirkat.
3. Vaikka heinäsirkka on diurnal hyönteinen, sirkat ovat yöllisiä hyönteisiä.
4. Grasshoppers tulevat värit: neutraali, vihreä, harmaa tai vaaleanruskea. Toisaalta, sirkat tulevat kirkkaita tai tummia värejä.
5. Crickets on pidempi antennit kuin heinäsirkka.
6. kriketti tekee chirping äänen hieromalla siivet, mutta heinäsirkka tuottaa äänimerkkiä hieromalla takajalkojen kanssa siivet.
7. Heinäsirkka on kasvissyöjä taas sirkat saalistushintoja, kasvissyöjä, ja kaikkiruokainen.