Eroa on Kukko ja Kanakukko vs Chicken

Mikä on kukko ja kana? Kukko on mies kana ja tunnetaan myös kukko. Joten tavanomaisin ehdoin, mies kana on kukko ja naisen kana on kana.

Kukko tiedetään suojata ryhmä kanojen erityisesti naisten niistä. Kukot tiedetään olevan aggressiivisempi kuin naisten kanoja.

Toisin kuin naispuolinen kanoja, kukkoja tunnetaan 'kukkokiekuu' aikana kynnyksellä. Naaras kanat eivät laula aikana kynnyksellä. Se ei ole vain, että kukko 's varis kynnyksellä vaan myös päivisin, ja sanotaan, että se tuottaa tällaisia ​​ääniä suojaamaan alueellaan.

Toinen asia, joka on nähtävä, että kukot kasvatetaan pääasiassa niiden lihan ja taistelevat. Kukkotaistelut on tunnettu ja harjoitellaan eri puolilla maailmaa. Päinvastoin, naispuolinen kanoja kasvatetaan pääasiassa munia. Toisin kuin kanat, kukot eivät munimaan. Roosters on enemmän kestävyyttä ja voimaa kuin naisten kanoja.Toisin kuin muut kanat, kukko on paksu kampa (harjanne lihaa päähän). Kukko kammat ovat punaisia ​​ja näkyvämpiä kuin muut kanat. Lisäksi kukot myös merkittävämpi heltta (lohko lihaa leuassa) kuin muut kanat. Toisin kuin kanat, kukot myös isompi ja valoisa heltta.

Kukko on kirkkaita sulka värejä verrattuna kanoja. Naaras kana tiedetään vaalean sulka väriä ja on sävyjä vaalean valkoinen. Kooltaan kukot ovat suuria eikä rasva kuin naisten kana. Kukot tiedetään olevan sosiaalinen noin ihmisille, mutta tiedetään olevan aggressiivinen joukossa omaa laatuaan.
Yhteenveto:

1. mies kana on kukko; naispuolinen kana on kana.
2. Toisin kuin naispuolinen kanoja, kukkoja tunnetaan 'kukkokiekuu' aikana kynnyksellä.
3. Roosters kasvatetaan pääasiassa niiden lihan ja taistelevat. Kukkotaistelut on tunnettu ja harjoitellaan eri puolilla maailmaa. Päinvastoin, naispuolinen kanoja kasvatetaan pääasiassa munia.
4. Toisin kuin muut kanoja, kukko on paksu kampa (harjanne lihaa päähän). Kukko kammat ovat punaisia ​​ja näkyvämpiä kuin muut kanat.
5. Roosters on enemmän kestävyyttä ja voimaa kuin naisten kanoja.
6. kukko valoisissa sulka värejä verrattuna kanoja.