Ero Eagle ja FalconEagle vs Falcon

Sekä haukkoja ja kotkia kuuluvat Falconiformes Order. Mutta haukkoja kuuluu jalohaukat perhe, ja kotkat kuuluvat Accipitridae perheeseen. Se on erittäin helppo erottaa kotkia ja haukkoja.

Eagles ovat vakaampia kuin Falcons. Kotkat saalistustavat tarttumalla ja sitten murskaamalla se sen kynnet. Verrattuna haukkoja, kotkia on vahva kynnet. Sanotaan, että arokotka voi murskata susi 'kallon sen kynnet. Falcons sukellus ja osui saalis yhtäkkiä antaa saalista yllätyksenä. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että falcons ovat tomial hammas taas Eagles ei ole Tämä.

Verrattaessa siivet, haukkoja on pitkä ja terävä siivet taas kotkat on laaja ja pyöristetty siivet. Myös ero silmien väri näiden kahden välillä. Vaikka Falcons ovat mustia tai hyvin tumman ruskeat silmät, kotka on eri silmien värejä.

Toinen piirre kotkat ovat sen näkyvästi kulmakarvojen harjanne silmien yläpuolella. Tätä ei nähty haukkoja. Vaikka kotkat on laaja rinnoin elin, haukkoja on ohut runko. Toisin kuin haukkoja, kotkia rakennetaan raskaita ja vahvoja.Verrattaessa luonteesta näiden kahden, kotkat ovat erittäin aggressiivisia. Toisaalta, haukkoja eivät ole aggressiivinen, mutta on miellyttävä luonne.

On noin yli 60 kotka lajia ja ovat pitkälti löytyy Afrikasta, Euraasiassa Kanada, Yhdysvallat, Keski / Etelä-Amerikka, ja Australia. On yli 30 Falcon lajia, ja ne leviävät Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Yhteenveto:

1. Toisin haukkoja, kotkia rakennetaan raskaita ja vahvoja.
2. Verrattuna haukkoja, kotkia on vahva kynnet.
3. kotkat saalistustavat tarttumalla ja sitten murskaamalla se sen kynnet. Falcons sukeltaa ja osui saalis yhtäkkiä antaa saalista yllätys.
4. Falcons on tomial hammas taas Eagles ei ole tätä.
5. Eagles ovat erittäin aggressiivisia. Toisaalta, haukkoja eivät ole aggressiivinen, mutta on miellyttävä luonne.
6. Vaikka kotkat olla laaja rinnoin elin, haukkoja on ohut runko.
7. Toinen piirre kotkat ovat sen näkyvästi kulmakarvojen harjanne silmien yläpuolella. Tätä ei nähty haukkoja.