Ero valkoinen ja musta PeopleValkoinen Vs Musta People

Miten mustien eroaa valkoista nimitys? On selvää, se on pohjimmiltaan kyse ihonvärin tietenkin. Kuitenkin termi 'valkoinen tai musta' on käytetty kuvaamaan tiettyjä rotuja, ainakin kuvainnollisesti.

Myös kutsutaan valkoihoiset, valkoiset ihmiset kutsutaan sellaisiksi, pääasiassa koska niiden näennäisen valon ihon pigmentti. Nämä ihmiset ovat niitä, jotka ovat pohjimmiltaan eurooppalaisia ​​syntyperä. Heillä on kevyin ihonväri (lähes siihen pisteeseen, jossa ei ole ihon väriä lainkaan, kun parkitsemattomista); mutta voit 't turvallisesti paikantaa amerikkalaisia ​​puhtaasti valkoista koska suuri monimuotoisuus niiden rajattuun kilpailuista.

Aiemmin määritelmät mustien kuvaili niitä, jotka ovat Saharan eteläpuolisen-Afrikkalainen syntyperä. Nykyään termi on omaksunut sisältämään alkuperäisten asukkaiden Oseanian ja jopa joissakin osissa Kaakkois-Aasiassa. Yhdessä tämän ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, kuten hiusten rakenne on afro-like (tiheä, paksu ja villainen tukka yksilöt) ja tietysti ne, jotka todella näyttää musta.

Musta ihonväri johtuu liian paljon melaniinia '' ihon pigmentti vastuussa värin. Tieteellisesti tämä pigmentti on keino suojautua ankara auringonvalolta ja muut ulkoiset tekijät. Että 'takia valkoiset ihmiset ovat alttiimpia saada auringonpolttama kun jätetään suojaamatta alla auringon lämpöä pitkiksi ajoiksi, verrattuna mustat. Lisäksi ne ovat alttiimpia ottaa ihosyöpä erityisesti mainita niitä Australiasta kuin he ovat niitä, joilla on korkein ihosyöpä indeksi.Mustat, toisaalta, ovat suojassa vitamiini folaattia tuhoa, joka tekee niistä terveellisempiä olentojen lisääntymiselle. Siksi on turvallista sanoa, että luonnollisissa olosuhteissa (ilman tukea lääketieteen, vitamiinien ja muiden lisäravinteiden) mustat on korkeampi elinajanodote ja selviytymismahdollisuuksia ja lisääntymisen, kun se jätetään tropiikissa verrattuna valkoiset ihmiset.

Ei halventaa joko ryhmään, on sanottu (vaikka ei ole todistettu vielä), että on olemassa joitakin muita eroja. Jotkut tutkijat väittävät, että mustat ihmiset ovat vähemmän älykkäitä ja alttiimpia väkivaltaan kuin valkoiset. Todennäköisesti se johtuu, miten he ajattelevat. Kuitenkin siellä 's ole selvää näyttöä tätä käsitettä vielä vaikka siellä on todiste, jos kyseessä on vaikea päästä yleistää olevan älykäs ja väkivaltainen voi olla seurausta paljon muuttujia ja tilanteita, joita on vaikea valvoa. Lisäksi , se on myös havaittu, että sekä mustat ja valkoiset ovat erilaisia ​​reaktioita joitakin lääkkeitä. ja kuten jo mainittu aikaisemmin, joko ryhmä on joitakin taipumuksia tiettyihin sairauksiin, jotka tekevät yhden ryhmän todennäköisemmin ne verrattuna muihin.

Yhteenveto

1. Musta ihmiset ovat niitä, jotka ovat Saharan eteläpuolisen-Afrikkalainen syntyperä, kun taas valkoiset ihmiset ovat niitä, jotka ovat pääasiassa eurooppalaisia ​​kunnollinen.
2. Musta ihmiset ovat hyvin tumma iho värejä verrattuna valkoiset, joilla on hyvin vaalea iho.