Ero Aloe ja Aloe VeraAloe vs Aloe Vera

Aloe ja aloe vera ovat nimiä kasveja, jotka ovat hyvin toisiinsa ja näin ollen on liian paljon yhteistä; kuitenkin olemassa selviä eroja molempien kasveille.

Suurin ero aloe ja aloe vera on niiden luokittelun tai sijoitusta taksonomian. Taksonomia on hierarkiassa olennot geneerisen erityisiin erilaisia ​​eläviä organismeja. Välillä, aloe pidetään suvun, ja aloe vera on laji. Vuonna taksonomian aloe kuten suku on korkeampi ja aloe vera lajina riveissä alla. Tämä tarkoittaa, että suku on yleinen luokka ja laji on erityinen luokka. Vuonna laji, todellinen organismi 'nimi mainitaan. Nojalla joukkoon, aloe ja aloe vera on sama valtakunnan, pääjakso, luokka, perhe, ja subfamily.

Koska taksonomia on päällekkäisiä yhtäläisyyksiä aloe ja aloe vera. Sekä aloe ja aloe vera voi kasvaa monin paikoin ja sopeutua eri ilmasto-olosuhteissa. He myös paljon yhteisiä piirteitä, kuten paksu, mehevä lähtee väri vihreä harmaa-vihreä. Sen lehdet ovat hammastetut johtuen pieniä valkoisia 'hampaat' että linja lähtee 'reunat. Kasvit ovat hyvin vähän varsi. Laitos on ruusukekuvio. Kukat ovat luonteeltaan putkimainen jotka kukkivat kesällä eri värit keltainen, oranssi, ja punainen. Aloes, yhdessä sen 400 lajia, ovat mehikasveja tai vettä pidättävän kasveja. Tämä johtuu sää Afrikassa, jossa kasvi on peräisin.

Lajit aloe (mukaan lukien aloe vera) ovat enimmäkseen koriste kanssa lääkkeiden ominaisuuksia. Aloe ja sen lajeja, nimittäin aloe vera, aloe perryi, ja aloe ferox käytettiin lääkekasveja antiikin kreikkalaiset kunnes nykyaikana. Sen käyttö olivat monipuolisia C palovammoja, naarmut, haavat, ihon kutina, hyönteisten puremat, ja ihotulehduksia. Aloe on salisyylihappoa, joka on komponentti, joka toimii rauhoittavan aineen iholle.

Se on ollut perinteinen kasviperäisten lääkeaineiden Kiinan, Japanin, Venäjän, Saudi-Arabia, Yhdysvallat, Jamaica, Latinalaisessa Amerikassa ja Intiassa. Koristekasvina, aloe ja sen lajeja käytetään koristekasvit ja on jatkuva läsnäolo puutarhassa tai usein sijoitetaan potin. Sitä voidaan kasvattaa ulkona tai sisällä. Sen lääkkeen ominaisuudet ovat myös yksi syy siihen, miksi kotitaloudet ovat usein tämän tehtaan omassa takapihoille. Se myös poistaa myrkkyjä ilmassa kuten formaldehydiä.Lajina, aloe vera on laajimmin tunnustettu ja suosittu lajien aloe. Sitä käytetään usein yksi ainesosista eri concoctions kuten ihon kosteusvoiteita ja anti-ärsyttäviä. Sen siemenet pidetään myös käytettäväksi bio- polttoaineena. Sitä käytetään myös laksatiivinen tai ruoka-ainetta, koska sen geeliytymisominaisuudet.

Aloe vera tulee myös mehun muodossa, jota käytetään kokea olosuhteet kuten närästys ja ärtyvän suolen oireyhtymä. Aloe vera SAP on yleinen ainesosa meikki, kudoksissa, saippuat, aurinkovoiteet, suitsukkeita, partavaahdokkeet, ja shampoot. Muita käyttötapoja ovat keinosiemennyksen lampaiden ja vesiensuojelun tiloilla. Aloe vera on kuvattu myrkytön ja ei ole tunnettuja haittavaikutuksia poistamisen jälkeen aloiini.

Yhteenveto:

1. Suurin ero aloe ja aloe vera on niiden tieteellinen luokittelu tai taksonomia. Aloe on rankattu suvun taas aloe vera on laji. Koska suku, aloe on sijoitettu korkeammalle kuin aloe vera.
2. Aloe on 400 lajia, ja aloe vera on vain yksi näistä lajeista.