Ero Ocean ja PersianlahdenOcean vs? Kuilu

Ocean ja kuilu ovat suuria vesistöjä. Gulf on vain osa Ocean. Koska meri ja kuilu ovat suuria vesistöjä lähes samat ominaisuudet, voi tuskin löytää mitään eroa näiden kahden välillä.

Verrattaessa kahta, Ocean on suuri vesistö, jossa ei ole erityisiä rajoja. Toisaalta, Gulf on myös suuri vesistö, joka ympäröi maa kolmelta puolelta. Tämä on yksi tärkeimmistä eroista, jotka voi nähdä välillä kuilu ja meressä.

Toisin Ocean, kuilu on sisämaavaltio meri. Se on sisämaavaltio vesistö, joka avaa läpi suoran. Verrattaessa valtaville, valtamerten on laajempi ulottumattomissa kuin kuilut. Valtameret peittävät lähes kolme neljäsosaa maan 'pintaa.

Voidaan myös nähdä, että vesi kuilu on rauhallisempi verrattuna meressä. Tämä johtuu siitä, kuilu ympäröivät maa kolmeen osaan. Aaltojen kuilu voi olla pienempi verrattuna valtameren aallot. Voidaan myös nähdä, että valtameret voivat olla ajoittain karkea.

Voidaan myös törmännyt eroa meressä ja kuilu syvyyksiin. Valtameret ovat syvempiä kuin kuilut. Valtameret ovat keskisyvyys on noin 13000 jalkaa ja suurin syvyys voi nousta yli 35000 jalkaa.

Pacific, Atlantic, Intian ja arktisten ovat neljä valtameret. Mutta on monia kuilut kuten Meksikonlahdella ja Persianlahden. Verrattaessa kasvien ja eläinten, ei ole paljon eroa näiden kahden välillä.

Yhteenveto1. Ocean on suuri vesistö, jossa ei ole erityisiä rajoja. Toisaalta, Gulf on myös suuri vesistö, joka ympäröi maa kolmelta puolelta.

2. Verrattaessa valtaville, valtamerten on laajempi ulottumattomissa kuin kuilut. Valtameret peittävät lähes kolme neljäsosaa maan 'pintaa.

3. Vesi kuilu on rauhallisempi verrattuna meressä.

4. Valtameret ovat syvempiä kuin kuilut. Valtameret ovat keskisyvyys on noin 13000 jalkaa ja suurin syvyys voi nousta yli 35000 jalkaa.

5. Verrattaessa valtaville, valtamerten on laajempi ulottumattomissa kuin kuilut. Valtameret peittävät lähes kolme neljäsosaa maan 'pintaa.