Ero Hurricane ja TornadoHurrikaani vs Tornado

Määritelmät
Pohjimmiltaan hurrikaani on myrskyn ominaista voimakkaat tuulet ja sateet. Hurrikaani peräisin merestä, ja voimistuu, kun se liukuu veden yli. Suurin osa vahingoista, joita hurrikaani aiheuttaa johtuu vuorovesi aalto, vaikka voimakkaat tuulet edistää tuhoa. Sitä vastoin tornado muodostaa maalla, ilman edeltävää varoituksia, ja on yleensä ominaista voimakas tuulet, jotka liikkuvat liikkein muodostaen samalla suppilon muoto. Kun tämä tapahtuu, se poimii ja kuljettaa paljon esineitä, kun taas nostaa pölyä. Destruction tulokset suurella nopeudella tuulet, jotka voivat pirstoutua koko naapuruston muutamassa minuutissa.

Muodostus
Tornado muodot ennen edessä, kun jotkut myrskypilvet saada voimaa ja muodostavat 'supercells'; ja kun korkea paine tuuli ja matalapaine tuulet törmäävät, tuulet kiertävät toistensa ympäri. Tornado näkyvät tutkassa, kun ilma muodostunut ainakin mitattavissa liikkeeseen. Tornadot muodostavat nopeasti, ja kosketa maata hetkeksi ennen kuin ne spin takaisin supercell. Välillä, ne pysyvät maassa ja tuottaa tuulet 250 mph, joka kattaa suuren väylä maa.
Hurricanes muodostua järjestelmät itsessään. Koko järjestelmä on peräisin matalapaine normaalisti sijaitsee tropiikissa. Pilvien muodostumista ruokkivat lämmitetty merivesi. Bändit sadepilviä sitten alkaa hitaasti ympärille muodostuu keskellä matalapaine. Vallitsevat tuulet ja jet stream työnnä hurrikaani edelleen mereen. Se mahdollisesti alkaa 'aalto', sitten muodostaa 'masennus', joka muuttuu 'myrsky', kun tuuli säilyttää nopeudet välillä 39 ja 74 mph. Tähän mennessä nimen olisi jo sille kansallisten meteorologit, joka perustuu aakkosellinen etenemiseen. Myrsky virallisesti tullut hurrikaani kun jatkuva tuulen nopeudet ovat 75 mph. Hurrikaani muodostumista, toisin kuin tornado, voidaan havaita aikaisemmin, ja vähitellen mitataan koko käyttöikänsä.

Yksi merkittävä ero muodostumiseen, että hurrikaanit seurata muutamia määritelty väljästi tietysti tarkoittaa, että varoituksia ovat mahdollisia elävä tällaisessa polku. Tornadot kuitenkin muodostua muutamassa minuutissa, ja turvavaroitukset voidaan antaa vain, kun se on muodostunut.Vahvuus
Yleensä tornadot tuottaa tehokkaampia tuulet kuin hurrikaaneja, mutta ne kestävät lyhyemmän ajan. Varsinainen polku että suppilopilvi otti, on suurin vaurioita keskimäärin tornado on aiheuttanut. Hurrikaanit, useimmat vahinko on aiheutunut tulvien edetä kovassa tuulessa ja rankkasateiden. Hurricanes muodostavat myös myrskyjen, jotka johtuvat merivesi rakentaa korkeita aaltoja, mutta tornadot eivät muodosta tulva.

Yhteenveto:
Tornadoes muodostavat maalla, ja eivät muodosta myrskyjen, kun hurrikaanit muodostavat yli valtamerten ja muoto myrskyjen.
Hurricanes vaurioittaa saadusta tulvat aalto, kun tornadot aiheuttaa vahinkoa niiden voimakas tuuli suppilo.
Tornadoes tuottaa vahvemman tuulet joka kestää lyhyemmän ajanjaksoja, kun hurrikaanit kestää pidempään.