Ero Groundhog ja Woodchuck



Groundhog vs Woodchuck

Groundhogs ja woodchucks ovat saman eläimen. 'Woodchuck' on vain toinen nimi 'murmeli.' Muut nimet, joita käytetään tässä eläin kuuluu 'pilli sika' ja 'maan majava.'

Groundhog on 1 14 lajin murmelit. Sen lajin nimi on Marmota monax ja se kuuluu sukuun Marmota, perhe (Scuiridae), ja Rodentia-. Sen korkeampi luokitus sisältää valtakunnan Animalia, Phylum Chordata, ja luokan Mammalia. Groundhog tai metsämurmeli on suurin jäsen orava perhe. Se luonnehdittu maa orava, joka voi kiivetä puuhun ja voi uida vedessä.

Niitä pidetään puutarhan tuholaisia, koska niiden ruokavalio koostuu pääasiassa kasveja kuin ruoho, hedelmiä, viljelykasveista, marjat, ja puunkuorta. Ne ovat kuitenkin myös tiedossa syödä hyönteisiä, grubs, toukkia, etanoita, ja heinäsirkkoja.

Groundhogs tai woodchucks ovat yleisiä Pohjois-Amerikan alueilla, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, ja Alaskassa. Toisin kuin muiden murmelit, ne ovat alanko olentoja lyhyt mutta tehokas raajat ja kaareva, paksu kynnet kaivamiseen. Heidän selkä on kaareva kahteen kertaan turkista. Niissä on myös kaksi, iso etuhammasta.

Groundhogs ovat tunnettuja, koska ne ovat yksi harvoista eläimistä, jotka tehdään täydellinen lepotilan talvikaudella. Aikana kesän groundhogs syö kaikki kausi kerääntyä paljon rasvaa. Talven tullessa (yleensä lokakuussa huhtikuu), he paeta luolista, käpertyä palloksi, alentaa sydämen lyönnit ja niiden ruumiinlämpö. Lepotilan aikana, tallennetut rasvaa antaa sille kaikki tarvittavat ravintoaineet, Groundhog tarvitsee. Horrostilaominaisuus päättyy alkaessa keväällä. Spring välisenä aikana maaliskuu-huhtikuu myös merkitsee uuden elämän Groundhog koska pentueen kuusi vastasyntyneiden syntyvät tavallisesti tähän aikaan vuodesta.



Sen lisäksi paikka lepotilatiedostoon paikalla, Groundhog 's Burrows ovat myös ihanteellinen paikka nukkumiseen, nostaa nuorten groundhogs, ja pakenevat saalistajat kuin sudet, Coyotes, kettuja, Bobcats, karhuja, suuri haukat, pöllöt, ja koirat. Groundhog 's kolo on useita sisään- ja uloskäyntien mikä tekee siitä täydellisen poistumistienä pedoilta.

Burrows löytyy usein metsien reunoilla lähellä auki aloilla, kuten niityt, tiet, ja purot. Groundhog tavallisesti toimii vartija pesä. Kuuluu kova pilli ulkopuolelta on osoitus saapuvasta saalistajan ja vaara. Groundhog voi myös tuottaa muita ääniä, kuten alhainen kuorien ja ääni hionta hampaitaan.

Sana 'woodchuck' liittyy groundhog koska Algonquian nimi groundhog on 'wuchack.' Sieltä se kehittynyt 'metsämurmeli.' Se on tehty kuuluisan kielen Twister ja päivä omistettu eläin.

Yhteenveto:

1. groundhog on hyvin samanlainen kuin metsämurmeli, koska ne ovat periaatteessa saman eläimen. Ainoa ero on eläimen nimi tai etiketti, että ihmiset keksivät sen. Nimi 'metsämurmeli' on peräisin 'wuchuck,' an Algonquian nimi eläimelle.
2. Koska groundhogs ja woodchucks ovat samat, ne kuuluvat samaan luokitukseen valtakunnan phylum, luokka, jotta, heimo, suku, ja lajeja. Niillä on myös sama ulkonäkö, käyttäytyminen, ruokavalio ja muut eläinten ominaisuudet.
3. Groundhogs ovat rutiinia hibernators talvikaudella. Ne kertyvät ruoan kääntyvän rasvaa kesällä; nukkumaan ja lepotilaan talvella, ja hereillä keväällä. Kevät on myös pesimäaikana varten groundhogs kanssa pentueen kuusi nuorta Groundhogs.
4. groundhogs, pesä on monikäyttöinen alue nukkumiseen, horroksessa, ja turvallinen paluu nuorille.
5. Groundhogs ovat erinomaisia ​​puu kiipeilijöitä ja uimareita.